SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Halep, în cădere liberă » Este pentru prima dată în doi ani când se întâmplă asta

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 22:24

După eliminarea de la Miami, Simona Halep va coborî pe locul şase în clasamentul WTA. Este pentru prima dată în doi ani de zile când Halep părăseşte Top 5.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Miami de elvețianca Timea Bacsinszky, scor 6-4, 3-6, 2-6, iar Victoria Azarenka a câştigat meciul cu britanica Johanna Konta, astfel că jucătoarea din Belarus va ocupa de luni poziţia a cincea în clasamentul WTA, notează news.ro.

Simona Halep a început anul 2016 pe locul 2 WTA, cea mai înaltă poziţie mondială din carieră.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
mvradulescu
mvradulescu  •  31 Martie 2016, 13:17

Rămân totuși încredințat că sportiva noastră va reuși să treacă peste perioada asta neagră și va reveni în vârful ori măcar în zona de vârf a ierarhiei mondiale a jucătoarelor de tenis de câmp ! Are întregul meu respect pentru tot ce a realizat până în prezent ! Îi țin pumnii și îi urez pe mai departe succes !!!

368023036732853
Iuga Mircea  •  31 Martie 2016, 07:57

astea sint consecintele schimbarii antrenorului Wim Fisete, a fost prea bun pentru Simona.ingimfarea fumurile din cap si prostia se platesc!!!!!

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  31 Martie 2016, 06:18

Eiii, o fi prima data cand coboara pe locul 6 WTA dar de ce "cadere libera"? De ceva vreme, aproape dupa fiecare turneu, Halep mai coboara cate un pic in acest clasament, chiar daca nu a mai jucat Sarapova, chiar daca a fost eliminata Serena Williams. Probabil ca va mai cobora, tot asa, cate un pic, pana va ajunge pe pozitia corecta. Dar nu numai asta conteaza. Conteaza si faptul ca i-au intrat ceva USD in cont, mult mai multi decat ne-au intrat noua, cei care comentram aici...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close