SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Halep nu a trecut peste incidentele din Fed Cup » Îl atacă pe Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 09:39

Simona Halep se pregătește de debutul la turneul de la Stuttgart și a vorbit despre scandalul de rasism dintre Ilie Năstase și Serena Williams. Detalii aici.

"În opinia mea, ce a făcut Năstase a fost greșit. Nu-l putem apăra în acest conflict. Nu îmi place cum a vorbit și nu pot accepta asta.

După meciul dintre Cîrstea și Konta m-am dus la ea și i-am spus că îmi pare rău de situație și de ce a pățit pe teren. A spus că este în regulă și că nu e vina mea", a spus Simona Halep pentru site-ul WTA.

  • Halep va juca astăzi, în turul II de la Stuttgart, împotriva Barborei Strycova. Meciul va începe în jurul orei 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
mishu_74
mishu_74  •  27 Aprilie 2017, 19:31
Postat de Ema Stania pe 26 Aprilie 2017, 14:19

Ilie Năstase a făcut o glumă. Că a fost bună sau proastă, ține de percepția fiecăruia. Simona Halep, în timpul interviului cu pricina, a perceput gluma ca fiind bună; motiv pentru care în timpul interviului a rîs. Ceea ce se întîmplă azi în lume, nu se numește anti-discriminare ci discriminare pozitivă.

daca ramanea la gluma aia, nu se isca asa mare grozavie.nastase in schimb, ca orice roman neaos, a tinut neaparat sa se dea in stamba in continuare si a derapat serios. abia atunci mass-media a inceput sa-i acorde atentie si sa puna totul pe tapet. e un cumul de mici''glumitze'' culminand cu injuraturile, care nu pot trece neobservate. totul ar fi ok, daca nastase si mai apoi cei care-l apara, ar recunoaste barbateste ca a gresit, ca asta este se mai intampla...prostia mare este ca ilie se considera nevinovat, doar el traieste in societatea damboviteana, unde totul este permis, iar romanache sunt gata sa-i ierte toate pacatele pe genul, '' lasa ca si noi cate-am indurat de la occidentali...''. oameni buni, *** nu mai suntem la gradinita sa ne aparam in felul acesta, cu ''***". asta denota doar primitivism si imaturitate. apoi ne intrebam iarasi de ce ne considera toti o tara din lumea a-3-a? pai, raspunsul iasa singur la suprafata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mutu57
mutu57  •  27 Aprilie 2017, 03:25

Simona nu a "atacat" pe nimeni. Si-a aratat dezaprobarea fata de comportamentul lui Nastase - dezaprobare pe care trebuie sa o arate orice om civilizat. Bravo Simona!

328368550911060
Raul Sorescu  •  26 Aprilie 2017, 21:38
Postat de Robin Gene pe 26 Aprilie 2017, 18:48

Nu a fost nici o remarca rasista.Nastase a facut bine ce a facut.

nastase a facut rau romaniei cu acele comentarii prostesti

Vezi toate comentariile (30)
Comentează