SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

Halep revine pe teren după o lună în direct la DolceSport » Simona va fi favorită numărul 2 la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 18:33

Simona Halep, locul 3 WTA, va fi al doilea cap de serie pe un tablou de 56 de jucătoare la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii de 2,4 milioane de dolari, după americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, astfel că românca va evolua direct în turul secund.
În afara Simonei Halep, vor sta în primul tur Serena Williams, Petra Kvitova (cap de serie numărul 3), Agnieszka Radwanska (4), Maria Şarapova (5), Angelique Kerber (6), Eugenie Bouchard (7) şi Jelena Jankovici (8). Din Top 10 WTA, la Cincinnati va lipsi doar Na Li, care a declarat forfait pentru întregul sezon nord-american de vară, inclusiv US Open, din cauza unei accidentări. Tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc vineri. Turneul va fi transmis în exclusivitate în România de către DolceSport.

La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins faza sferturilor, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4. Sportiva din Constanţa are de apărat 225 de puncte la turneul american. Deţinătoarea trofeului este Victoria Azarenka, care a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 2-6, 6-2, 7-6 (6).

Simona Halep nu a mai evoluat din 13 iulie, cînd s-a impus în finala turneului de la Bucureşti, în faţa jucătoarei italiene Roberta Vinci.

Citeşte şi: Aproape de culme » Din 11 august, după turneul de la Montréal, Simona Halep va urca pe locul 2 în lume

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (28)
imperiaion
imperiaion  •  06 August 2014, 20:27
Postat de nelu_antonescu pe 06 August 2014, 18:16

Surpriza de proportii la Montreal. Jucand acasa, in fata a catorva mii de suporteri, Eugenie Bouchard pierde lamentabil in primul tur 1-2 cu Shelby Rogers, numarul 114 mondial. Ambele seturi pierdute la zero! In turneu au ramas ca principale favorite surorile Williams si Sharapova.

Probabil prea multa atentie dauneaza. Sloane Stephens promitea la fel de mult iar dupa ce presa americana a numit-o viitoarea Serena si-a pierdut din elan. Mai bine ca Simona nu este mediatizata la fel de mult ca alte jucatoare intrucat nu trebuie sa faca fata unei presiuni suplimentare.

solomon_i
solomon_i  •  06 August 2014, 19:32

Acuma...asa ca gluma...! Ar fi bine sa mai stea o luna poate urca pe locul 1...!

mishu_74
mishu_74  •  06 August 2014, 19:18
Postat de msr_ms pe 06 August 2014, 18:24

mai acum o luna-devenise chiar agasant-era un obosit care o tot dadea sus si tare cu uraganul bouchard;acum vad ca s-a ascuns de tot(ca si eugen pan cu ana ivanovic) .ca uraganul bouchard face si drege;a facut rahatul praf si la ea acasa in canada(asta daca intre timp montrealul nu o apartine de USA).a luat asa de deschidere un 6-0 si-n decisiv acelasi 6-0.din uragan se pare ca e un biet alizeu.cu toate caderile ei si eliminarile din turul 1-maxim 2,nici sorana nu si-o lua asa la un turneu in romania.

Io vroiam doar sa zic ca Montrealul nu are cum sa apartina de USA, eventual de Quebec daca se despart de Canada. Dar cam slabe sanse in urmatorii 50 de ani. :) In rest, Bouchard cred ca e putin obosita dupa toate turneele care le-a avut anul acesta si-n care s-a dus pana in semifinale cel putin. E inca frageda plus ca a avut o mare presiune pe umeri in fata propriilor fani. A clacat fata, dar mai are multe de spus in tennis.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează