SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP OUT DE LA US OPEN

Halep - Șarapova // Mașa a căzut în genunchi și a izbucnit în lacrimi, după victoria cu Simona: "Îmi făceam unghiile când am aflat că am picat cu Halep. Am intrat repede pe Youtube"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 10:11

Maria Șarapova a fost extrem de emoționată la finalul meciului câștigat în fața Simonei Halep, în primul tur al turneului de la US Open, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Imediat după ultima minge, rusoaica a s-a prăbușit în genunchi și a izbucnit în lacrimi, pe care nu și le-a putut stăpâni nici la interviul de pe teren. 

"Uneori te întrebi pentru ce faci atâtea eforturi, iar emoţiile şi seri ca acestea justifică totul. Am fost foarte nerăbdătoare, abia aşteptam să joc.

Din secunda în care am aflat că voi juca împotriva Simonei, îmi făceam unghiile în acel moment, mi-am luat telefonul şi m-am uitat pe Youtube la meciurile noastre. M-am simţit foarte bine în joc, mi-am ştiut planul. Dar una este să ştii ce ai de făcut şi alta să faci lucrurile.

Nu am fost prea mult pe teren în ultimele săptămâni. Faptul că am reuşit să revin, să joc astfel, să înving numărul 2 mondial în primul tur la US Open este extraordinar", a spus Șarapova după meci. 

Simona Halep părăsește US Open în primul tur după o înfrângere pe muchie de cuțit cu Maria Șarapova, la capătul unui meci de aproape trei ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
indolentu
indolentu  •  29 August 2017, 19:55
Postat de tihi pe 29 August 2017, 13:43

@genius -esti un nimeni !! Sharapova este profesoara pentru Halep,exemplu din toate punctele de vedere.Halep nu ajunge la nivelul Marijei in tenis !! Sharapova este o sportiva din Pantheonul elitelor tenisului mondial !! Ea da lectii si nu primeste !Este un exemplu de urmat cu un palmares de invidiat !!

da tu cine iesti ba?un venetic din cimpia panoniei ajuns pe pamint romanesc care face morala.ba mai bine ai urma iegzemplu rusoaicei care a cazut in genunchi si ia stie de ce si nu ie prima oara cind sta in genunchci blougiuobu se stie asa ca ia si tu iegzemplu iei covalact si treci in genunchi in fata natiei romane

tihi
tihi  •  29 August 2017, 18:26

Sharapova este profesoara pentru Halep,exemplu din toate punctele de vedere.Halep nu ajunge la nivelul Marijei in tenis !! Sharapova este o sportiva din Pantheonul elitelor tenisului mondial !! Ea da lectii si nu primeste ! Este un exemplu de urmat cu un palmares de invidiat !!

ando89
ando89  •  29 August 2017, 14:49
Postat de Daniel Irimescu pe 29 August 2017, 11:35

Soarta tine cu cel care are primul serviciu . Simona nu are cum sa il imbunatateasca pentru ca nu o ajuta statura !! Sanii ii poti micsora dar la picioare nu ai ce sa faci !

Coane, ar putea cere sponsorului tehnic să-i facă o încălțăminte personalizată, niște teniși platformă cu talpa de 15 cm, ortopedică desigur. Poate știi că și lui ceașcă îi făceau cei de la Guban pantofi împletiti din piele cu toc, să pară mai înalt. Bine, era secret de stat:))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close