SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Halep se aşteaptă la un meci crîncen împotriva lui Navarro » Cum vede spanioloaica semifinala

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 22:19

Simona Halep a trecut în "sferturi" de Alexandra Dulgheru şi va juca în semifinala de la Roma împotriva Carlei Suarez Navarro.

Numărul 2 WTA recunoaşte că va avea o partidă extrem de dificilă şi e pregătită să joace şi trei seturi.

"Întotdeauna e greu contra ei, pentru că au fost numai meciuri de 2-3 ore. Stă mult în teren şi luptă pentru fiecare punct. Stilul ei de joc e unul tipic spaniol, care te obligă să stai multe schimburi în timpul punctului. O să încerc să fac jocul meu, să termin punctele repede, dar trebuie să fiu pregatită pentru trei ore de stat pe teren", a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

Şi Carla-Suarez Navarro se aşteaptă la un meci crîncen: "Va fi dificil, pentru că Simona Halep joacă extraordinar. De fiecare dată cînd jucăm avem schimburi lungi, meciuri lungi. Dar nu se ştie niciodată. Trebuie să fiu la capacitate maximă şi va fi greu, cu siguranţă. Joc mai agresiv acum. În plus, mă simt mai încrezătoare şi mă bucur de fiecare meci pe care îl joc", conform wtatennis.com.

Meciul dintre Simona Halep şi Carla Suarez Navarro va fi sîmbătă, de la ora 13:00, în direct pe Dolcesport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
schwartz69
schwartz69  •  16 Mai 2015, 10:20

macar acum ar trebui ca haterii lui Halep sa tina totusi cu ea ! ca doar n-or tine cu baietelul ala provenit dintr-un experiment genetic nereusit, numit Carla :)))))))

itrobert
itrobert  •  16 Mai 2015, 08:00
Postat de wishmaster pe 16 Mai 2015, 02:20

Numai tu știi limba asta ... deși pare română, n-are nici un înțeles! ori ești ungur, ori ești operat pe creier de curând ... în ambele cazuri, prezența ta la articolele despre Halep e ilegală, așa că fa-ne tuturor un serviciu și dispari ...

Trebuie sa te contrazic; nu e nici ungur si nici operat pe creerash, e gresit. Cand a fost maman a lui la banca de "umblatori" atat a avut bani sa ia... Si cum pretul dicteaza calitatea, asta a iesit: Un gresit!

daccian
daccian  •  16 Mai 2015, 07:16

titi, dar tu cum i-ai zice? spanioala? napoca, voi ati furat verdele de la daci, irlandezi sau legionari .... la cat de scurta istorie aveti voi pe continentul nostru, e imposibil sa te gandesti ca ati avut primii orice idee prin europa

Vezi toate comentariile (12)
Comentează