SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Halep și-a făcut autocritica după meciul pierdut cu Kerber: "Aici a fost cheia partidei" » Când va avea loc duelul cu Cibulkova

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 19:48

Simona Halep a recunoscut faptul că Angelique Kerber a meritat victoria în meciul disputat astăzi de cele două, câștigat de liderul mondial cu 6-4/6-2.

Favorita cu numărul 3 a Turneului Campioanelor consideră că a făcut multe greșeli cu forehandul și se așteaptă la un meci cu totul diferit contra locului 8 WTA, Dominika Cibulkova.

Meciul dintre Simona Halep și Dominika Cibulkova se va disputa joi, nu înainte de ora 11:00, ora României. Partida va fi în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.  

"Am avut oportunitatea de a câștiga primul set, am revenit foarte bine, dar nu am câștigat punctele importante și am făcut multe greșeli astăzi. A meritat să câștige, recunosc asta. Am ratat multe puncte cu forehandul, cred că asta a fost cheia meciului. Am salvat două mingi de meci, dar nu mai aveam nimic de pierdut la acel scor.

Cred că am făcut un meci bun azi, dar am ratat prea mult când ar fi trebuit să închid punctele. Cibulkova nu se mișcă la fel de bine precum Kerber, așa că trebuie să fiu agresivă, să joc în stilul meu, nu trebuie să-mi pierd concentrarea", a spus românca la finalul meciului.

Clasament Grupa Roşie:

1. Angelique Kerber 4-1
2. Simona Halep 2-2
3. Madison Keys  2-2
4. Dominika Cibulkova 1-4

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  26 Octombrie 2016, 09:30

Ne dorim atat de mult ca un roman sa triumfe (indiferent de domeniu) incat de multe ori scoatem pe gura tot felul de insulte in cazul esecului. Astia suntem Fapt e ca tu Simona ai sansele tale. Profita de ele. Noi suntem langa tine!

merace
merace  •  25 Octombrie 2016, 21:28

Important e ca Simona merge inainte! Sharapova tocmai a iesit din clasamentul WTA fiindca nu mai are puncte din ultimele 12 luni (cele de la Singapore 2015 au expirat, iar cele de la Australian Open 2016 au fost anulate pentru dopaj, si alte turnee nu a mai jucat). Asa ca o va lua de la zero daca revine in circuit. http://www.mediafax.ro/sport/maria-sarapova-stearsa-din-clasamentul-wta-suspendata-pentru-dopaj-rusoaica-nu-mai-apare-in-top-ul-tenisului-feminin-15856489#comments

merace
merace  •  25 Octombrie 2016, 21:23

cand fiecare grupa joaca la 2 zile, pare greu de crezut ca se va juca tocmai joi, cand stiau toti ca se joaca! :D hahaha Eu banuiesc ca o sa se joace meciul Halep-Cibulkova inainte de mecoil Kerber-Keys, ca sa se mentina miza fiecarui meci. Nu se pot califica simultan si Halep, si Cibulkova, deci va fi ca o finala acest meci.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează