SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Halep și Pliskova au prefațat duelul de foc din semifinalele RG » Ce spun cele două despre meciul turneului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 21:06

În semifinalele de la Roland Garros, Simona Halep, locul 4 WTA, se va duela cu Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA. Meciul va avea loc mâine, în jurul orei 17:30, fiind al doilea al zilei.

La conferința de presă de după meci, Simona Halep a prefațat duelul cu Karolina Pliskova, jucătoarea din Cehia împotriva căreia a jucat de 5 ori, câștigând 4 meciuri.

"Va fi un meci foarte diferit față de ce am jucat azi. Ea este ca acea mașinărie care aruncă mingi. Trebuie să fiu puternică pe picioare și să cred. Nu pot spune nimic despre tactică. E greu de jucat împotriva ei.

Nu cred că am mai jucat împotriva ei pe zgură. Va fi o provocare, va fi ceva nou. Știu că lovește foarte puternic. Trebuie să îmi schimb jocul față de cel de azi", a spus Simona Halep.

Și Pliskova a prefațat duelul cu Simona, vorbind despre cum va aborda jocul din semifinale.

"Nu cred că am jucat pe zgură împotriva ei. Va fi un meci greu, pentru că ea aleargă foarte mult. Nu știu cum va fi vremea mâine, dar, dacă va fi ca azi, va fi complicat.

Simona este pe tot terenul și nu ratează foarte multe mingi. Trebuie să fiu mai agresivă decât azi. Cu Simona trebuie să fii agresivă și să îi ataci serviciul, să pui presiune. Aceasta va fi cheia meciului. Am învins-o o dată în Fed Cup și știu cum e. Contează să câștig.

Joc împotriva cuiva despre care pot spune că este una dintre cele mai bune fete pe zgură. Va fi un meci mare. Vreau doar să câștig. Nu contează cum", a spus Pliskova. 

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
constanteanul
constanteanul  •  08 Iunie 2017, 09:42

Singura probelmă este dacă Simona va fi capabilă să fie la vârf, fizic și psihic, două zile la rând. Nu știu câți ar fi în stare de așa ceva.

tandd
tandd  •  07 Iunie 2017, 23:46
Postat de tandd pe 07 Iunie 2017, 23:44

pliskova a avut un traseu mult mai ,,lin,,,ca a lui halep,maine cred ca o sa plangi in palme,io nu zic c-o bate pe pliskova,ci ca-i da cu terenul in cap o sa fie o desfasurare cam ca cea din meciul trecut al simonei cu suarez

era ptr ala mai de jos ,,marele bucuros,,,,

tandd
tandd  •  07 Iunie 2017, 23:44

pliskova a avut un traseu mult mai ,,lin,,,ca a lui halep,maine cred ca o sa plangi in palme,io nu zic c-o bate pe pliskova,ci ca-i da cu terenul in cap o sa fie o desfasurare cam ca cea din meciul trecut al simonei cu suarez

Vezi toate comentariile (8)
Comentează