SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

HALEP VS. ȘARAPOVA Prima reacție a Simonei după ce a aflat că va juca din nou cu Șarapova: "Domnul Țiriac mi-a zis asta"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 14:13

Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova din optimile de finală ale turneului WTA de la Beijing și a dezvăluit că după tragerea la sorți a purtat o conversație cu Ion Țiriac, referitoare la un eventual meci cu rusoiaca.

Halep a trecut de Rybarikova în turul al doilea de la Beijing și va juca din nou contra Mariei Sharapova, după ce rusoaica a eliminat-o în primul tur la US Open.  

Meciul Halep - Sharapova va avea loc miercuri, după ora 11:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

"Domnul Țiriac, atunci când a văzut tragerea la sorți, mi-a spus că speră să joc din nou împotriva Sharapovei. I-am spus că mai am două meciuri până acolo, să așteptăm. Este doar încă o mare provocare.

Nu e nimic special. Am jucat împotriva ei, am jucat de multe ori, iar uneori am fost aproape să o înving. Va fi o nouă zi. Vom vedea. Poate voi câștiga. Îmi doresc foarte tare să câștig mâine, voi da totul pentru asta", a spus Halep pentru site-ul WTA.

Meciul dintre Halep și Sharapova ar urma să se dispute miercuri, organizatorii urmând să anunțe ora de start. Până acum, cele două s-au duelat de 7 ori, iar Sharapova a câștigat fiecare meci.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
deva1
deva1  •  03 Octombrie 2017, 18:39

SIMONA HALEP O INVINGI MAINE IN PREMIERA PE RUSOAICA MARIA S. E UN MECI , PORNESTI DE LA 0-0, SIMONA ESTI MAI ODIHNITA, ESTI MAI TANARA, ESTI AMBITIOASA, NU AI CE PIERDE, CHIAR DACA ARE 7-0 IN PRECEDENTELE. E SANSA TA SA AJUNGI NR. 1 IN LUME.TREBUIE SA TRECI PRIN ACEST MECI SI ALTELE CA SA AJUNGI PRIMA. ODIHNESTE-TE NOAPTEA SI JOACA CEL MAI FRUMOS TENIS SI AI SA VEZI CUM RUSOAICA VA CEDA USOR USOR. INSASI MARIA S. A DIN DECLARATII II E TEAMA DE TINE, STIE CA ESTI NR. 2 IN LUME SI CA MEREU E F.GREU MECIUL CU TINE. DUMNEZEU SA TE AJUTE .ROAGA-TE LUI! AI SA VEZI CA VEI CASTIGA SI VEI ATINGE NR. 1 PANA LA SFARSITUL ANULUI 2017!VB. DUPA....

supereduardo10
supereduardo10  •  03 Octombrie 2017, 16:36

Vorbiti aiurea , ultimele meciuri cu Sarapova au fost extrem de echilibrate, nu cred ca rusoaica mai prinde forma din meciurile trecute. In rest sunt 2 jucatoare cam la aceiasi valoare doar ca Sarapova are avntajul imens al inaltimii si implicit al serverelor plus manevrele de tragere de timp neregulamentare. Daca Simona va juca ca la USOpen cred ca o va invinge si asta ii va da aripi pt nr. unu mondial. Daca va pierde sper sa o fac la mare lupta, ce m-ie ca ai pierdut de 7 ori ce m-ie ca de 8 ori.

baba_yaga
baba_yaga  •  03 Octombrie 2017, 15:31

Judecând după figura împietrită / îngrozită, aceasta pare a fi fost făcută imediat după ce Halep a aflat că a picat cu Masha ! E de înțeles.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează