SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2010

Hănescu a scăpat doar cu amendă! Plăteşte 15.000 $

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

După ce a scuipat în direcţia unor fani la meciul cu germanul Daniel Brands şi a refuzat să mai continue meciul la 3-0 pentru adversar în setul decisiv, Victor Hănescu a fost amendat cu 15.000 $.

Chiar dacă exista varianta ca Hănescu să primească şi o suspendare pentru cel puţin o ediţie la grand slam-ul londonez, oficialii de la All England Club au decis să limiteze sancţiunea la 7.500 $ pentru comportament nesportiv, adăugaţi altor 7.500 pe care tenismenul va trebui să îi plătească pentru greşelile intenţionate pe care le-a făcut înainte de a abandona.

Nici un fel de comentariu nu va fi făcut nici de arbitrul de scaun, nici de arbitrul principal al turneului, au menţionat surse din cadrul comitetului de organizare al turneului.

Hănescu are la dispoziţie 10 zile pentru a face apel la decizie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
marian_u
marian_u  •  27 Iunie 2010, 00:41

geambasu cenzureaza mesajele pe blog "nu cred ca mai avem scapare! dupa manelizare, otevizare si cancanizare am crezut ca mendia nu mai poate face nimic rau societatii! dar vad ca mai apere cate unul, care are puterea pixului in mana si acum promoveaza si legea junglei! Deci oameni cu capul pe umar, haideti sa ne facem singuri dreptate , nu mai tinem cont de legi, de regulamente, de bunul simt! Si aceste zile s-au suparat ca au fost declarati potential pericol la siguranta statului"

bodyzapacit
bodyzapacit  •  27 Iunie 2010, 00:20

bai tiganule ne faci de ras in lume .. ai condus cu 2-0 la seturi si nu te`ai calificat mai departe..rusine!!! mai faci si gesturi de taran RUSINE HANESCU ...

dan_bila
dan_bila  •  26 Iunie 2010, 22:47

a scapt...bine ca n-am sapat sa ne dea toata europa la stiri...daca esti frustrat si nu reusesti sa te abti mai bine stai acas

Vezi toate comentariile (10)
Comentează