SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ZAGREB

Hănescu, eliminat la Zagreb

Articol de - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Victor Hănescu a fost eliminat în turul secund al turneului de la Zagreb de neamţul Mischa Zverev cu scorul de 6-4 5-7 7-6(7) după mai mult de două ore şi jumătate de joc.

Deşi Zverev s-a impus în primul set, Hănescu a avut marea ocazie de a-şi asigura calificarea în sferturile turneului. Românul a egalat situaţia la seturi, iar în actul decisiv s-a aflat la un pas de victorie. Setul trei a ajuns în tie-break, acolo unde Hănescu s-a distanţat imediat la 3-0. Şi-a menţinut avantajul, conducînd cu 6-3 şi avînd trei mingi de meci, dar s-a pierdut inexplicabil, cedînt tie-breakul la 7.

Hăne a ratat astfel ocazia de a-l reîntîlni pe cehul Jan Hernych, jucător pe care l-a eliminat în primul tur de la Australian Open. Hernych s-a calificat mai departe după ce a trecut în trei seturi de favoritul numărul 4, Paul-Henri Mathieu, scor 6-7(7) 6-4 6-2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  06 Februarie 2009, 12:03

comentariile voastre sunt atitt de stupide ca nici n-ar trebui luate in seama dar pobabil ca nu va pricepeti deloc la tenis.totusi ar trebui sa stiti ca hanescu este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume care ar merita sustinerea voastra.

 •  06 Februarie 2009, 08:06

E clar!Va ramane un jucator mediocru mereu

 •  06 Februarie 2009, 01:35

www.ziareviste.ro

Vezi toate comentariile (7)
Comentează