SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Hewitt capitulează în primul tur

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2009 00:00

Australianul Lleyton Hewitt a fost învins încă din primul tur la Australian Open, de către finalistul din 2007, chilianul Fernando Gonzalez cu scorul de 5-7 6-2 6-2 3-6 3-6.

Pare greu de crezut, dar Hewitt a apărut astăzi în cel de-al treisprezecelea Australian Open al carierei. La doar 15 ani, acesta şi-a făcut debutul într-una dintre cele mai prestigioase competiţii ale tenisului mondial. În timp, Lleyton a reuşit să ajungă lider mondial şi cîştigător la două turnee de Mare Şlem, US Open şi Wimbledon, dar niciodată unde şi-ar fi dorit, la Australian Open.

Fernando Gonzalez a reuşit să avanseze în turul secund, unde îl va întîlni pe argentinianul Guillermo Canas, după ce l-a învins în decisiv pe australian. În setul cinci, Gonza a reuşit un break rapid, distanţîndu-se la 3-1, dar Hewitt a revenit, egalînd la trei. Tot Gonza a fost cel care a rupt echilibrul, încheiînd setul şi în acelaşi timp meciul cu 6-3.

"După ce am pierdut seturile doi şi trei, a trebuit să încerc să revin şi am reuşit. A făcut un meci bun, dar dacă reuşem breakul în decisiv, alta era soarta partidei"
, a spus Lleyton Hewitt.

"Cel mai important lucru în prima rundă este să învingi. Ştiam că o să am un meci greu cu Lleyton. E un jucător extraordinar. A fost primul meu meci al anului, aşa că sînt fericit că am cîştigat, chiar dacă acum sînt un pic obosit. M-am simţit ca la Cupa Davis, fanii l-au împins mereu de la spate, doar e un erou local", a spus Fernando Gonzalez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  21 Ianuarie 2009, 15:28

desi nu tin cu Hewitt mi-a parut rau ca a parasit competitia.. tot publicul era cu el... era atmosfera foarte frumoasa cand juca el .. pacat. A fost mai bun Gonzalez.. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează