SPORTURI  »  TENIS  »  ATP NEW HAVEN

Horia Tecău şi Robert Lindstedt, în finala de la New Haven

horia tecau
horia tecau

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

După o serie de rezultate mai puţin reuşite, Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în finala turneului de New Haven, turneu dotat cu premii în valoare de 663,750 de dolari.

 

Finaliştii de la Wimbledon i-au învins în semifinale pe Julian Knowle/Andy Ram (AUT/ISR), cu 6-4, 6-3 şi urmează să joace în ultimul act al competiţiei cu Rohan Bopanna/Alsam-Ul-Haq Quershi (IND/PAK).

Tecău şi Lindstedt i-au învins pe cei doi în sferturile de finală de la s'Hertogenbosch, cu 6-2, 6-3 şi în finala turneului de la Casablanca, cu 6-2, 3-6, 10-7.

În acest an, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au cîştigat trei turnee (Casablanca, s'Hertogenbosch, Bastad), şi au ajuns pînă în finala de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dexter71
dexter71  •  29 August 2010, 00:44

Al 4-lea turneu castigat in acest an! Bravo Horica!!! 6-4 7-5 in finala. Si asteptam un rezultat mare si la US Open :)

marrmarv
marrmarv  •  28 August 2010, 17:35

Ce ji.god.ii sunteti mah... Ati corectat greseala, ca scriseseti ca joaca cu Mirnyi si Bhupathi, si v-am zis eu sa corectati, apoi mi-ati sters commentul meu ca sa nu va dati de gol... Rusine !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează