SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Horia Tecău vrea al treilea trofeu la Bucureşti » A dezvăluit ce obiective are pentru 2014!

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 aprilie 2014 13:04

Horia Tecău a cîştigat ediţiile din 2012 şi din 2013 de la Open România, iar acum vrea să repete performanţa alături de Jean Julien Rojer. Tecău a dezvăluit şi ce obiective are alături de noul său partener.

"După ce am cîştigat ediţiile turneului de la Bucureşti, în ultimii doi ani, în 2012 alături de Robert Lindstedt şi în 2013 alături de Max Mirnîi, acum îmi doresc să cîştig din nou. Am un nou partener în ediţia din 2014, este vorba despre Jean-Julien Rojer. Mă bucur că a fost de acord să jucăm dublu împreună. Bucureştiul a reprezentat în fiecare an un turneu important, mai ales de cînd s-a schimbat data şi este la începutul sezonului de zgură.

Să joci acasă un turneu, la începutul sezonului de zgură este important. Am avut doi ani la rînd cîte un sezon bun pe zgură, cred că şi datorită faptului că am reuşit să cîştig competiţia de la Bucureşti. Este un turneu foarte important pentru noi, îl tratăm ca pe un Grand Slam şi ne dorim foarte mult să învingem aici", a explicat Horia Tecău pentru Agerpres.

Tenismanul român a dezvăluit şi ce obiective are alături de olandezul Rojer: "Îmi doresc mult ca la finalul acestui an să fim la Turneul Campionilor, să fim iar în primii 10 jucători de dublu ai lumii. Îmi doresc apoi să cîştig alături de Jean-Julien Rojer primul titlu de Masters Series şi primul turneu de Grand Slam împreună. Acestea sînt obiectivele pe termen lung, pînă la finalul anului. Dar, pentru a le atinge pe acestea, trebuie să avem grijă de obiectivele cu termene mai apropiate, adică antrenamentele, pregătirea, procedeele şi loviturile pentru care lucrăm în fiecare zi. Aici este concentrarea noastră, pentru că ştim că dacă ajungem să perfecţionăm ceea ce facem la antrenamente, apoi vor veni cu siguranţă şi rezultatele".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează