SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ilie Năstase a identificat mutarea decisivă care a dus-o pe Halep pe numărul 1: "A contat ENORM"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 11:32

Ilie Năstase, primul jucător care a fost lider mondial în clasamentul ATP, a văzut numai aspecte pozitive în jocul Simonei Halep după ce a devenit numărul 1 WTA, în urma victoriei cu Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4.

"Am văzut meciul pe final. Cred că și-a îmbunătățit puțin serviciul al doilea. A fost mai agresivă, lucru pe care în trecut nu-l făcea. Pentru tenisul nostru e mult! Cred că în viitor și băieții se vor ridica la nivelul fetelor.

Problema e că acum presiunea va fi pe Simona, pentru că toată lumea va dori s-o bată. Ne vin fete din spate", a declarat Ilie Năstase la TV Digi Sport.

Năstase a vorbit și despre faptul că Simona l-a cooptat în staff-ul său pe Andrei Pavel: "Contează foarte mult că Andrei Pavel vorbește în românește cu Halep. Am văzut de multe ori că atunci când venea Darren Cahill, Simona se uita în gol. Contează aceste aspecte". 

Citește și: Prima reacție din tabăra Simonei după ce Halep a devenit numărul 1: "Va reuși să câștige și turnee de Grand Slam" + Cum a fost descoperită românca la 14 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ticbis
ticbis  •  07 Octombrie 2017, 16:02
Postat de 7mai1986 pe 07 Octombrie 2017, 15:05

Nu ai inteles de ce il uraste atat de mult pe Ilie Nastase.Pt ca a afirmat ca este de partea lui jijica.Si la el oricine este de partea lui jijica este gigist,si automat merita urat si blamat.Uite asa zice si de Duckadam si de Ilie Dumitrescu,si daca mai zice ceva Dan Petrescu ,ca Steaua lui jijica e Steaua adevarata o sa il urasca si pe ala.

Am inteles de mult chestia asta, consider ceea ce face personajul asta ca fiind o infirmitate . Sa-i urasti pe toti cei care au alte pareri si alte preferinte decat ale tale este o dovada evidenta de infirmitate mentala si mai ales spirituala. Sa urasti este un sentiment prin el insusi injositor si nedemn pentru civilizatia umana, dar sa urasti persoane pe care nu le-ai intalnit niciodata in viata ta si care nu ti-au facut personal niciun rau este de domeniul patologicului, este o fractura a adn-ului uman, o anomalie maligna a procesului de evolutie a civilizatiei omenesti. Din astfel de uri demente si irationale isi trag seva astazi toate atentatele teroriste, toate crimele cu sange rece, toate conflictele ce macina omenirea si civilizatia. E firesc sa existe rivalitati care sa nasca comentarii si replici acide, ironii si chiar insulte. Dar pana la ura este o diferenta uriasa, doar cei gresiti genetic ajung pana acolo. In fine, individul asta e liber sa urasca pana nu mai poate daca asa a fost construit el, pe oricine i s-a pus lui pata; subliniez insa ca n-a existat, nu exista si nu va exista vreodata un om nascut pe lumea asta care sa fi urat in asemenea hal si sa fi fost fericit in acelasi timp. Problema lui catalynn asta este: cu cat uraste mai mult cu atat este mai nefericit in viata. Si el uraste din ficati de ani de zile, nu conteaza pe cine si de ce...

7mai1986
7mai1986  •  07 Octombrie 2017, 15:05
Postat de ticbis pe 07 Octombrie 2017, 13:48

Bre, esti atat de limitat incat nici nu-ti dai seama ca ai imbatranit si tu mai urat chiar decat Ilie Nastase :)) Ala macar a fost ceva la viata lui si i se mai iarta, tu insa esti un nimeni care-ti versi uratenia sufletului si micimea existentei de cativa ani pe aici; tu ai imbatranit urat, nu Ilie Nastase! Esti singurul user de pe site-ul asta care afirma la fiecare postare ca uraste din ficati... Bre, eu n-am urat niciodata pe nimeni, e un sentiment extrem specific celor neevoluati si greoi din punct de vedere rational, e ceva ce injoseste fiinta umana si-o reduce la impulsul instinctelor primare, e o lipsa de consinstenta mentala si de judecata inteligenta... In fine, habar n-ai cat de jos te cobori pe scara umanitatii... Vai de viata ta...

Nu ai inteles de ce il uraste atat de mult pe Ilie Nastase.Pt ca a afirmat ca este de partea lui jijica.Si la el oricine este de partea lui jijica este gigist,si automat merita urat si blamat.Uite asa zice si de Duckadam si de Ilie Dumitrescu,si daca mai zice ceva Dan Petrescu ,ca Steaua lui jijica e Steaua adevarata o sa il urasca si pe ala.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  07 Octombrie 2017, 14:39
Postat de catalynn pe 07 Octombrie 2017, 13:22

Ce legătura are una cu alta (lui Nastase nu i-am contestat meritele sportive, ci doar ca a îmbătrânit avand un caracter urat, de fcsbist), tu esti la fel de redus ca ForeverValahul de mai jos , faceti presupuneri in ce ma priveste care n-au nicio legătura cu realitatea dar sunteți absolut convinși de ce spuneti :-))) Ala a ajuns sa spuna ca nu sunt bucureștean desi in 1910 cand si-a construit străbunicul casa “la șosea” ai lui probabil inca isi lustruiau podelele cu bălegar iar in cazul tau inca astept sa publici formularele cu impozitele lui timm :-)))

esti bucurestean... esti clar partea din bucuresti care trebuie curatata de ura si prostie...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează