SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Ilie Năstase a tras semnalul de alarmă! "Serena Williams nu a fost testată niciodată!" Ce alţi tenismeni crezi că se dopează?

Ilie Nastase, Nastase, Romania
Ilie Nastase, Nastase, Romania

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2009 00:00

Vestea că Andre Agassi s-a drogat a luat multă lume prin surprindere, nu însă şi pe primul număr unu mondial al tenisului, Ilie Năstase.

"Se vedea pe corpul lui! Era slăbănog şi deodată avea muşchi, avea alt aspect", spune fostul mare tenisman român. Într-adevăr, şocul nu a fost mare pentru cei implicaţi în lumea tenisului. Controalele au fost din totdeauna lejere, puţini fiind cei prinşi. Printre aceştia, fostul cîştigător de la Roland Garros, Gaston Gaudio.

Deşi lumea blamează ciclismul pentru numărul exagerat de sportivi prinşi trişînd, aceştia uită esenţialul. Controalele sînt printre cele mai dure din lume, dar un lucru e sigur: dau roade. " Serena Williams nu a fost testată niciodată!", sună avertismentul lui Ilie Năstase. Unul care ne îndeamnă să credem că "sportul alb" nu e chiar atît de pur pe cît pare.

Tu cine crezi că apelează la substanţe interzise pentru a se menţine în elita tenisului?

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
 •  01 Noiembrie 2009, 11:21

a imbatranit si Ilie si vorbeste doar ca sa se auda. Agassi a luat ce a luat in 1997 si in acel an nu a castigat nimic. S;lab nu era ci din contra era gras. Serena Willams e testata de 4-5 ori pe sezon, asa ca stai tu linistit nasty.

 •  31 Octombrie 2009, 19:45

si stii tu asta, probabil ca esti vreo figura importanta la WADA...

 •  31 Octombrie 2009, 19:31

E o sopirla greu de inghitit! Cind Nadal protesteaza fata de rigorile controlului antidoping, Nastase vrea sa ne faca sa credem ca familia Williams e deasupra legii! Nu exista jucator de tenis de top 100 care sa nu fie controlat cel putin de doua ori pe an!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează