SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Ilie Năstase îl apără pe Marius Copil: "Și eu am jucat toată viața tenis nu pentru România, ci pentru mine, familia mea, antrenori și atât"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 19:52

Ilie Năstase a vorbit despre scandalul pe care Marius Copil l-a provocat cu ultimele sale declarații despre tenisul din România. Vezi AICI detalii!

"Să știți că și eu am jucat toată viața tenis nu pentru România, ci pentru mine, familia mea, antrenori și atât. Nu pot spune că mă gândeam la România când jucam tenis, de aceea nu-l critic în vreun fel.

E adevărat că veneam cu mândrie la națională, dar erau alte vremuri, așa eram noi educați. Nu îi învinovățesc pe cei care vorbesc precum Copil", a declarat Ilie Năstase la Radio Sport 1.

"România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic. Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei. Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita" Marius Copil la TV Telekom Sport

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  23 Octombrie 2017, 16:52

Problema cu jucatorii profesionisti, la tenis si la fotbal si poate si la alte sporturi care nu mai vin la convocarile federatiilor pentru reprezentare internationala tine de FRT respectiv FRF de strategia manageriala a acestora dar si de mentalitatea publicului si a persei care abordeaza problema intr-un mod defectuos cu accente patriotarde excesive si inutile, neproductive la momentul actual.Normal la actiunile acestea din tenis, fotbal si altele, selectia trebuie sa aiba in vedere jucatori tineri cu dorinta de afirmare profesionala dispusi la eforturi majore, poate peste limitele obisnuite care cu ocazia acestor actiuni pot castiga sume considerabile pentru bugetul lor, sume ce pot sa-i ajute pentru cariera ulterioara, sume care desi importante pentru un jucator cu o cariera in spate si cu contracte deja in derulare nu mai constituie o miza care sa-i stimuleze ci de obicei poate sa ii incurce in activitatea curenta.Cand jucatori precum Copil, Radu Stefan judeca corect si actioneaza in consecinta ei trebuie apreciati in consecinta si nu blamati ceea ce ar trebui facut cu cei nesatuli care din contra se tot agata de convocari pe la nationale pentru a-si mai rotunji veniturile pentru a-si mai vizita rudele sau pentru a tatona o pozitie intr- o posibila cariera viitoare...

214882702219077
Felicia Mandrea  •  23 Octombrie 2017, 14:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

214882702219077
Felicia Mandrea  •  23 Octombrie 2017, 14:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

DAR IN PROBLEMA ASTA CU PARTICIPAREA LA DAVIS CUP/ FED CUP NICI UN JUCATOR(OARE) NU E DE VINA ****MAI ALES CAND FRTul NU I-A AJUTAT DELOC SA SE DEZVOLTE CA JUCATORI (OARE) CA SA FIE CLASATI MAI CONVENABIL (ca sa NU sa riste sa fie aruncati in concursuri de calificare)!!****, CAND TOTODATA IN ACEST MOMENT -- INOPORTUN PENTRU TOTI **** -- NICI UNUL DIN EI NU POT PARTICIPA DIN MOTIVE TOTUSI VALIDE: ORI CA NU POT SA-SI RISTE POZITIA DIN CLASAMENT, ORI CA TREBUIE SA SE ANTRENEZE PENTRU TC IN LONDRA CU PARTENERII LOR.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează