SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Ilie Năstase, interviu dur în presa din Anglia: "Dacă nu am voie să fac asta, plec!

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 13:43

Ilie Năstase a acordat un interviu în presa din Anglia, în care a vorbit despre cele două mari scandaluri în care a fost implicat recent, cel legat de comentariile rasiste la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams, dar și cel din timpul disputei cu Marea Britanie din FED Cup. 

"Englezii au considerat că a fost un comentariu rasist și toată lumea a preluat informația exact așa. Românii nu cred că e un cuvânt cu tentă rasistă. Singura persoană care se poate supăra este, probabil, Serena, dar nu voi, oamenii din Anglia", a spus Năstase.

Căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a declarat că va renunța la această funcție în cazul în care ITF îi va acorda o suspendare drastică.

"Dacă nu am voie să stau pe scaun, nu mă mai duc. Am alte lucruri de făcut, am multe afaceri. Tocmai le-am zis același lucru celor de la Federația Română de Tenis. Am venit pentru fete, ele mă vor pe scaun.

Am 71 de ani, am fost numărul unu în lume. Aș vrea să văd câți alți fosți lideri mondiali merg să vada un meci de fete. Aș vrea să văd acea persoană. Nu primesc bani, nu primesc nimic.

Câți jucători ar face asta? Și ei vor să mă suspende!", a declarat Năstase, într-un interviu acordat celor de la BBC. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
deva1
deva1  •  06 Mai 2017, 22:43

La Federatia Interantionala de tenis sunt multi englezi si multi au ciuda pe romani!!jos palaria pentru gesturile lui Ilie Nastase!Nasty you are the best!mandru ca suntem romani!Nasty ai dominat 10 (zece) ani tenisul mondial iar astia nu stiu cu ce se mananca tenisul !e uluitor ce greseli de arbitraj au fost la meciul Romania-Anglia!ziaristii englezi niste rai si inconstienti!MESAJUL CATRE SERENA WILLIAMS DE LA ILIE NASTASE E OK!NU A FOST NICI UN RASISM , ***, O GLUMA, LA CARE BRITANICII NU AU UMOR NICI MACAR BRITANIC!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  29 Aprilie 2017, 20:08

Pe Nastase, toti românii il iubesc pentru titluri si performante in tenis. Pentru scandaluri si barfe, il mai iubeste doar presa, ca le face rating! :D

catalynn
catalynn  •  29 Aprilie 2017, 16:56
Postat de sorin965 pe 29 Aprilie 2017, 15:17

Hai ca esti comic , adice ce ti se pare nelalocul lui ? Toti cei pe care ii cinstim , au fost si au ramas in memoria noastra . Ii cinstim pentru ce au fost .Despre eroi , in intelesul larg al cuvantului, spui ca au fost , logic nu ? El a fost ce a fost iar acum este un roman cu tupeul de a spune lucrurilor pe nume si verde in fata , ceea ce multora din diletantii observatori si comentaci a ceea ce fac altii , ne lipseste . Gandeste inainte sa debitezi .

Va mai curge multa apa pa Dâmbovița pana se va șterge din memoria colectivă golanul Nastase si va ramane numai marele tenismen. E ca si cu Ștefan Cel Mare daca vrei,desi respectivul era un ***, peste ani aceste detalii s-au estompat, au rămas nu ai faptele de glorie iar intre timp a devenit si "sfânt". Deocamdata insa Nastase se va duce la groapa cu eticheta de golan, libidinos, bădăran, neam prost, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează