SPORTURI  »  TENIS  »  ITF

Ilie Năstase n-a uitat de suspendarea de la ITF nici la aniversarea sa: "Niște cretini" » Prințul Albert de Monaco e de partea românului

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 18:47

Ilie Năstase a împlinit pe 19 iulie 71 de ani, însă fostul lider ATP și-a serbat ziua de naștere abia ieri. El n-a uitat de conflictul cu Federația Internațională de Tenis.

"Dacă ei pedepsesc o persoană care a fost numărul 1 în sportul acesta, mai ales că stătea pe un scaun la un meci de fete, sunt niște cretini! Altfel n-am cum să le zic", a spus Năstase, conform TV Dolce Sport.

La aniversarea lui Năstase a participat și Prințul Albert de Monaco, cel care-i dă dreptate fostului jucător de tenis.

"Și Prințul Albert a spus că îi pare rău, că n-au judecat corect treaba asta. Mai ales că nu s-a întâmplat nici la Wimbledon, nici la Roland Garros", a adăugat Ilie Năstase.

Ilie Năstase a fost suspendat de ITF din orice funcție oficială până în 2020, după scandalul din primăvară de la meciul de Fed Cup dintre România și Marea Britanie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  29 Iulie 2017, 22:45

Are dreptate, nu au judecat corect, sancțiunea ca si in cazul Mașei fiind ridicol de mica comparat cu gravitatea faptelor, dar asta e ... ghinion! :-))

andrei.33
andrei.33  •  29 Iulie 2017, 22:16

Printul Albert e de partea romanului, fiindca asa spune...Ilie Nastase. Jurnalismul a murit daca spiritul critic lipseste cu desavarsire. Amatori obositi.

104772133226352
Petre Radulescu  •  29 Iulie 2017, 20:02
Postat de pma77 pe 29 Iulie 2017, 19:37

Eu tot nu inteleg ce cauta mosul asta pe banca la un meci de tenis si mai face ***.

Nu intelegi pentru că ești prost rău. ***, baga a căpățână, Năstase este cel mare tenismen român din istorie, ani. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează