SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ilie Năstase reacționează după rezultatul rușinos al lui Halep: "Să nu uităm lucrurile astea"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 13:12

Ilie Năstase a reacționat după înfrîngerea Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open în fața chinezoaicei Shuai Zhang, scor 4-6, 3-6.

"Trebuie să stea deoparte o perioadă și o să-și revină. S-a adunat oboseala, să stea deoparte. Cei din staff ar trebui să se gîndească și la starea ei.

Pînă la urmă e om, mai are și perioada ca asta. Să nu uităm ce a făcut pînă acum, nu e momentul să dăm cu pietre în ea.

Și să nu uităm că au fost și alte eliminări neașteptate, se mai întîmplă și lucruri de genul ăsta", a zis Ilie Năstase pentru ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  19 Ianuarie 2016, 20:32

S-A ADUNAT CARE OBOSEALA?! SEZONUL TRECUT A JUCAT UN CATE UN TURNEU SI S- ODIHNIT 2 LUNI, BAI DE MULTIME LA ROMANICA...

ortega
ortega  •  19 Ianuarie 2016, 18:39

Eu îmi amintesc de prostia ta , băi *** , când candidai la primăria *** , ziceai că faci cea mai curată capitală din Europa din *** ăla , și aruncai pe jos coji de portocale în timpul interviului ... Ești un păcălici , băi Năstase ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antishtoia
antishtoia  •  19 Ianuarie 2016, 17:27
Postat de travka pe 19 Ianuarie 2016, 17:17

de ce nu te apuci ma si tu de tenis sa ajungi locul 2 mondial din abandonul altora jucatoare? de ce nu ne apucam toti atunci? ca Halep a facut 11 mil de euro pana la varsta de 23 de ani totusi, e o afacere nu? haideti toti la tenis si asteptam cum zice *** asta sa se retraga adversarele =))) multa prostie e in tara asta

Ma, asa sa vorbesti cu maica/ta si cu taica/tu; asta presupunand ca nu ai copii! Daca pentru tine conteaza banii imi dau seama ce fel de *** ratacita esti. De glorie sportiva nu ai auzit? Sunt destui sportivi care nu au ajuns numere importante, dar datorita a ceea ce au facut, au castigat si bani. Nadia, spre exemplu. Nu a avut bani cat a fost MULTIPLA campioana; dar datorita geniului sau a facut si bani. Halepa se inderapta, ma, sigur spre anonimat. Nu mai pupa locuri importante. Uita/te la tataie Federer; are bani si mai poate face. Halepa, poate din reclame la Dedeman, la apa minerala, la hartie igienica si.... gata! Si/a aratat limitele, caracterul, fata, instinctele, .... tot. O citeste si o incepatoare in ale tenisului. Nu cred ca este terminata, dar la 23 de ani este foarte aproape. Asta este cea cu 11 milioane dolari (nu euro, prietene). Pe care ii poate pierde foarte usor. Sa iti aduc aminte ca s/au pierdut sume infinit mai mari de catre sportivi infinit mai buni?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează