SPORTURI  »  TENIS  »  MASTERS CINCINNATI

Înapoi în control » Roger Federer s-a impus autoritar la Cincinnati. De ce şi-a supărat copiii :D

Roger Federer, foto: reuters +2   FOTO
Roger Federer, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 16:39

Elveţianul Roger Federer s-a impus pentru a 6-a oară în Mastersul de la Cincinnati, după ce l-a învins în finală pe spaniolul David Ferrer, în 3 seturi disputate, scor 6-4, 1-6, 6-2

La a patra finală consecutivă, după cele de la Halle, Wimbledon şi Rogers Cup, Roger Federer a fost mai montat ca niciodată.

În faţa unui jucător pe care, pînă la începutul meciului, îl învinsese de 15 ori, fără să piardă vreodată, Federer a avut o sincopă majoră doar în setul secund, atunci cînd s-a văzut în pericol să piardă la 0. A urmat un set 3 fără istoric, iar Federer s-a impus atipic: la o minge de meci în care a cerut challenge!

Număr 3 mondial, de 17 ori cîştigător de Mare Şlem, elveţianul în vîrstă de 33 de ani a bifat al 80-lea trofeu din carieră, din 121 de finale, al 22-lea de Masters.

"În sfîrşit, am cîştigat un trofeu pentru copii. În ultimul timp, am adus acasă trofee mai mici, le-am zis că şi alea sînt victorii, dar ăsta ar trebui să îi mulţumească pe deplin. Cu David nu e niciodată uşor, deci mă bucur că am reuşit să mă impun", a explicat Roger Federer la final.

Următorul turneu pentru elveţian este US Open, acolo unde are un record de 5 victorii, dar unde nu a mai reuşit să se califice în finală din 2009.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
leo83b
leo83b  •  19 August 2014, 23:32

Mi-ar fi placut tare mult sa gasesc articolul acesta si in ziarul de azi 19 august 2014, daca tot a fost scris pe 18 august 2014. Logic ar fi trebuit sa apara azi. Practic am constatat din pacate ca nu se mai da importanta unor astfel de articole. Prea mult fotbal intern si extern, dar nimic despre MotoGP, nimic despre atletism, nimic despre turneele de tenis in care nu sunt sau nu mai sunt implicate jucatoare sau jucatori romani. Macar un articol despre castigatorul si castigatoarea turneului Masters care se incheie, ca recunosc ca la Grand Slam-uri mai apare cate un articol despre castigator, mai rar despre castigatoare. Sper sa rezolvati aceasta problema, ca sa nu cumpar degeaba ziarul.

valah_basist
valah_basist  •  18 August 2014, 11:47

Hai, sper ca iei si US OPEN anul asta! Asta este un sportiv model!

adrian.1984
adrian.1984  •  18 August 2014, 11:12

Maestrul s-a intors....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează