SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TORONTO

Înapoi în vîrf! Halep o copleșește pe Errani în semifinalele de la Toronto și o așteaptă pe Serena în finală! Prima reacţie a româncei

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 20:59

Simona Halep, numărul 3 mondial, a trecut ușor de italianca Sara Errani, numărul 17 WTA, scor 4-6, 4-6.

Românca și-a controlat mult mai bine propriul serviciu, a fost agresivă și s-a folosit de o Sara Errani imobilă pentru a se impune în semifinala de la Toronto. În ciuda faptului că a fost puțin nervoasă, izbind de cîteva ori cu racheta de pămînt, Simona a închis meciul rapid, în două seturi. Errani a acuzat înspre finalul partidei zgomotul făcut de românii care o încurajau frenetic pe Simona din tribune.

Simona Halep va juca în finală împotriva învingătoarei din meciul Serena Williams - Belinda Bencic.

Simona Halep e foarte mulţumită de rezultatul de pînă acum şi recunoaşte că partida i s-ar fi complicat foarte mult dacă meciul ajungea în decisiv.

"Mă bucur că pot juca în faţa unui asemenea public. Vreau să le mulţumesc şi canadienilor care au fost alături de mine. A jucat foarte bine Sara Errani. A pus multe mingi în teren. Nu ştiu ce s-ar fi întîmplat dacă ajungeam în setul trei. Pentru mine acest turneu e ca şi cîştigat pentru că am ajuns pînă aici", a fost prima reacţie a Simonei după victoria din această seară.

Vezi AICI la ce oră joacă Simona Halep în marea finală şi postul de televiziune care va transmite meciul!

 Citeşte mai jos desfăşurarea liveTEXT a meciului

4-6

GAME, SET, MECI! Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto!

4-5

Halep își adjudecă gameul fără emoții. Urmează un joc decisiv pentru soarta setului. Errani se plînge de gălăgia făcută de suporterii români.

4-4

BREAK important pentru Errani! Românca a salvat o minge de break, iar pasiunea fanilor români a făcut-o pe Errani să izbucnească! Italianca a făcut gesturi ironice spre tribune, românca s-a pierdut cu firea, a ratat două servicii consecutive și scorul este egal!

3-4

Errani se menține aproape de Simona. 

2-4

O dreaptă scăpată afară de Simona îi dă oportunitatea de a egala Sarei Errani, dar italianca ratează punctul. Simona se concentrează mai bine, își ridică nivelul jocului și închide gameul.

2-3

Errani își apără cu lejeritate serviciul, Simona arată puțină nervozitate constructivă, izbind ușor cu racheta de teren. 

1-3

BREAK HALEP! Simona reușește din nou să preia inițiativa pe serviciul adversarei. Încurajări puternice din tribune. Românca reușește să își apere breakul și să ducă scorul la 3-1 în setul secund.

1-1

BREAK ERRANI! Bucuria a durat puțin, italianca recuperîndu-și gameul imediat, pe fondul unor servicii slabe ale jucătoarei noastre. 

SET 2 / 0-1

BREAK HALEP! Errani a servit în deschiderea setului doi. Românca a forțat desprinderea devreme, mai ales că italianca a părut că are unele probleme de deplasare.

SET 4-6

SET HALEP! Simona Halep cîştigă primul set după doar 43 de minute şi şi-a făcut partida mai uşoară. 

4-5

Game Errani! Jucătoarea din Italia face față presiunii și reușește să rămînă pentru moment în set. Halep va servi însă pentru cîștigarea primului act.

3-5

Game Halep! Simona se apropie la un singur game de cîștigarea primului set

3-4

Game Errani! Italianca reușește să oprească seria de patru game-uri a româncei și nu îi permite să se desprindă decisiv

2-4

Game Halep! Româncă cîștigă la zero pe propriul serviciu și e în controlul partidei

2-3

Break Simona! Sara Errani e la pămînt! Italianca va avea o şansă în acest meci doar în cazul în care Simona va scădea ritmul, însă Halep pare dispusă să facă o partidă mare pentru a ajunge în finală. Românca a preluat pentru prima dată conducerea.

2-2

Game Halep! Simona nu-i mai dă nici o şansă italiencei. Uşor, uşor îşi intră în ritm şi e doar o chestiune de timp pînă cînd va reuşi să se impună în primul set.

2-1

Break Simona! Halep face rebreak-ul şi reintră rapid în joc. Italianca a condus-o pe Simona cu 40-0, dar românca a revenit formidabil.

2-0

Break Errani! Simona nu începe deloc bine şi îşi pierde serviciul, însă trebuie să ne amintim că şi în meciul de ieri românca a început prost şi a învins-o pe Radwanska.

1-0

Game Errani! Italianca îşi face cu greu serviciul, după ce a fost condusă de Simona. Game-ul a ajuns la avantaje, dar Errani s-a impus. 

A început meciul! 0-0

Partida a început! Errani serveşte prima

încălzire

Halep şi Errani au ieşit la încălzire! Cele două jucătoare vor lupta în această seară pentru un loc în marea finală

Ştirea iniţială

Halep şi Errani s-au mai întîlnit pînă în momentul de faţă de trei ori, românca fiind în avantaj 2-1. În plus, a cîştigat şi ultimele întîlniri directe.

Dacă va reuși să treacă de Errani, Simona Halep o va întîlni în finală pe învingătoarea dintre Serena Williams, numărul 1 WTA, și Belinda Bencici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
10202789258531585
Ulise Sender  •  16 August 2015, 19:17

sti deja ca poate fi blat cu Serena? si ai o mare dilema cum sa joci la pariuri? soarta e buna cu tine ... Serena nu va juca finala ...

magura
magura  •  16 August 2015, 11:03

Ce inseamna sa fi prost si sa o iei inainte... "ziaristu'" era sigur ca SH va juca cu SW si ce mare tzeapa si-a luat...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2015, 07:31
Postat de Petru Simion pe 16 August 2015, 06:52

Bravo SIMONA, Ignora cei rautaciosi de pe forum , este doar un lamentabil *** al *** de care sunt bantuiti. Un ROMAN adevarat cu character nu loveste in alt ROMAN. Prestije Mon Cher

ai nu zau, mai.. mon cher... asa ai matale impresiunea artistica ? nu da nimeni in ***, draga domnule draga, nu te mai lamenta incongruent, zau asa. si noi ocrotim ***.)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close