SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS. Surpriză de proporții la Indian Wells: una dintre cele mai bune tenismene din 2018, eliminată de o jucătoare de 16 ani!

Amanda Anisimova // Foto: Guliver/GettyImages
Amanda Anisimova // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 21:19

Turneul feminin de la Indian Wells a adus în această seară o nouă mare surpriză. Petra Kvitova (9 WTA), una dintre cele mai bune jucătoare din 2018, cu două titluri, a fost eliminată în turul III de puștoaica de 16 ani Amanda Anisimova (149 WTA). 

Anisimova s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 11 minute. 

Americanca nu i-a dat nicio șansă Kvitovei în primul set, pe care l-a câștigat clar, la 2, după ce a făcut două break-uri și a dat dovadă de o maturitate ieșită din comun pentru vârsta ei, făcându-și fiecare game jucat la serviciu.

Kvitova a început să echilibreze jocul în setul secund, a făcut break în debutul acestuia, conducând cu 3-1. De acolo, Anisimova a revenit senzațional și a luat 4 game-uri la rând, reușind să câștige în cele din urmă setul cu 6-4. 

Anisimova își continuă astfel parcursul foarte bun de la Indian Wells, unde nu a pierdut niciun set până acum. Tânăra din State le-a mai învins până acum pe Anastasia Pavlyuchenkova și Pauline Parmentier.

3.45
a fost cota oferită de majoritatea agențiilor de pariuri pentru victoria Amandei Anisimova. Kvitova avea 1.32

În turul următor, Anisimova se va duela cu învingătoarea partidei dintre Shuai Zhang și Karolina Pliskova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
wishmaster
wishmaster  •  12 Martie 2018, 00:42
Postat de merace pe 11 Martie 2018, 21:36

Asta da surpriza! La 16 ani sa bati senioare de top la un Premier 5, e semn de cariera mare in fata... Daca nu se pierde pe drum, ca Bouchard sau altele.

e Mandatory nu 5 :) altfel, da... doar ca am mai văzut zmeoaice d-astea care s-au flescait apoi. e una din Letonia cica, nici nu vreau să-i zic numele...

merace
merace  •  11 Martie 2018, 23:36

As sugera GSP sa faca zilnic un articol cu meciurile zilei in tenis - eventual separat pe masculin si feminin, unde (chiar daca nu joaca romancele si nu se da LiveScore) sa poata comenta cei care le urmaresc. De pilda, acum Stephens-Azarenka e 6-1 in primul set. Unde sa comentez?!

merace
merace  •  11 Martie 2018, 21:56

Am inceput sa urmaresc tenisul feminin din 2014, de cand a urcat sus Simona. Acum observ o schimbare mare de generatii. Foste no.1 mondial, ca Jelena Jankovic si Ana Ivanovic, au cam disparut din top. Jucatoare mari ca Serena, Sharapova, Azarenka, Radwanzska, Kvitova, Kuznetsova, au coborat si se lupta sa revina in top. Generatia noua e formata din Halep, Kerber, Muguruza, Pliskova - noi no.1 mondial recent, dar Simona e in frunte. Si vine din urma o generatie si mai tanara, cu mari ambitii. Cred ca asa a fost mereu in tenis, asa ca trebuie sa ne obisnuim cu acest clasament atat de fluctuant.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează