SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Înfrângere în vânt » Irina Begu s-a oprit ieri în turul al doilea, după un meci frustrant în care a irosit oportunități de a duce meciul în decisiv

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 00:00

În a treia zi de la Australian Open, de pe partea de sus a tabloului feminin au fost eliminate două favorite: Carla Suarez Navarro și Irina Begu. Pe prima a învins-o Sorana Cîrstea, iar pe cea de-a doua Kristyna Pliskova cu 6-4, 7-6 (8).

Românca era favorită 27 și ocupă locul 29, în timp ce Pliskova este a 58-a jucătoare a lumii. Irina era privită drept favorită, dar calculele hârtiei au fost răsturnate, cum se întâmplă de foarte multe ori la turneele de Mare Șlem. "Am făcut un meci slab, am servit foarte prost, atunci când am avut șansa să returnez nu am returnat cum aș fi vrut și nici nu am avut ritm", a spus Begu pentru treizecizero.ro. Ea a mai spus și că vântul i-a pus multe probleme la serviciu, lucru care a fost tradus pe foaia cu statistică în opt duble greșeli de partea româncei. Cu toate acestea, Irina a fost aproape să împingă meciul în decisiv, când în tie-break-ul setului al doilea a avut două oportunități de a-l închide în favoarea ei. Nu s-a întâmplat așa și Kristyna, sora geamănă a Karolinei, se va înfrunta în turul al treilea cu liderul mondial Angelique Kerber.

Aventura Irinei la Melbourne nu se oprește însă, ea va juca pe tabloul de dublu, alături de Lara Arruabarrena, și la dublu mixt cu Horia Tecău. "Mă bucur mult să joc cu Horia. A fost o experiență foarte frumoasă la Rio. Dublul pare mult mai simplu când ai un partener ca el", a spus românca pentru treizecizero.ro.

50.000 de dolariamericani este premiul pentru atingerea turului al doilea la Australian Open pe tabloul de simplu

Cu dreptul la dublu

Horia Tecău și Florin Mergea au trecut ieri de primul tur la Australian Open. Horia Tecău și Jean Julien Rojer i-au învins pe Philipp Petzschner/Mihail Iujnîi (Aut/Rus) cu 7-6 (5), 7-6 (3). Cea mai bună performanță a dublului româno-olandez la Melbourne este atingerea sferturilor de finală în 2015. Florin Mergea și Dominic Inglot s-au calificat în turul al doilea, după ce au trecut de australienii Luke Saville/Jordan Thompson cu 6-2, 7-5. Cel mai lung drum al perechii româno-britanice a avut loc în 2015, când au ajuns până în "sferturi", unde au fost învinși de Tecău și Rojer.

Niculescu, out și de la dublu

Monica Niculescu, deși acuză unele probleme la mușchii abdominali, a jucat ieri la dublu alături de Abigail Spears. Perechea româno-americană a fost învinsă în două seturi de dublul croato-german Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic cu 6-1, 6-4. Românca a părăsit și competiția de dublu încă din primul tur, la fel ca și la simplu. Niculescu și Spears vor primi pentru participare 14.800 dolari australieni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  19 Ianuarie 2017, 14:10

Begu este o jucătoare de tenis care este complet înzestrată fizic pentru acest sport,spre deosebire de Simona Halep,dar în schimb mă uit la Begu și observ doar o jucătoare lentă și leneșă pe deasupra nu se concentrează la joc și în multe momente,de parcă-i cu capul în nori când joacă cu niște jucătoare mult mai slabe valoric !!!.Dacă ar avea un antrenor bun să scoată untul din ea să-i îmbunătățească serviciul și mișcarea în teren,probabil Begu se transforma într-o jucătoare de top 5 mondial,unde Halep este prezentă doar din întâmplare și nu datorită valorii !!!

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  19 Ianuarie 2017, 14:09

Begu este o jucătoare de tenis,complet înzestrată fizic pentru acest sport,spre deosebire de Simona Halep,în schimb sunt uluit de contraste și observ doar o jucătoare lentă și leneșă pe deasupra nu se concentrează la joc și în multe momente,de parcă-i cu capul în nori când joacă cu niște jucătoare mult mai slabe valoric !!!.Dacă ar avea un antrenor bun să scoată untul din ea să-i îmbunătățească serviciul și mișcarea în teren,probabil Begu se transforma într-o jucătoare de top 5 mondial,unde Halep este prezentă doar din întâmplare și nu datorită valorii !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează