SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

Înfrîngere pentru Monica Niculescu » Românca a fost eliminată în "optimile" turneului de la St. Petersburg

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 13:52

Monica Niculescu, locul 37 WTA a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA, de la Sankt Petersburg.

Românca a pierdut în trei seturi meciul cu Timea Babos, locul 51 WTA, scorul 6-4, 1-6, 3-6, după o partidă care a durat două ore și 15 minute.

De-a lungul celor trei seturi, Monica a cîștigat de patru ori pe serviciul adversarei, dar a cedat de șapte ori în game-urile în care a servit.

Pentru această performanță, Niculescu va primi 10.500 de dolari și 55 de puncte WTA. Monica rămîne în proba de dublu a turneului, unde evoluează alături de Laura Siegemund. Cele două vor juca împotriva perechii Vera Dushevina/Barbora Krejcikova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  11 Februarie 2016, 19:04

O tenismena care nu are prea multe calitati, dar pune mult suflet in ceea ce face. Pacat ca nici dinsa, nu beneficiaza de un serviciu performant. Boala cronica a tenisului romanesc. Sanatate si mult succes Monica!

merace
merace  •  11 Februarie 2016, 18:29

Timea Babos pare in mare forma in acest an (e pe locul 11 in cursa pentru Singapore acum), dar cred ca Monica va face mai mult la turneele mai mari care urmeaza. Succes, Monica!

catalynn
catalynn  •  11 Februarie 2016, 17:59

Asta e, capul sus si bafta in continuare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează