SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN GUANGZHOU

Înfrîngerea cu numărul 13 » România a rămas fără jucătoare la Guangzhou: Halep și Niculescu, eliminate!

Simona Halep a fost nemulțumită de jocul său
Simona Halep a fost nemulțumită de jocul său

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 00:00

Simona Halep a pierdut ieri în sferturi la Guangzhou. Românca s-a înclinat în fața cehoaicei Denisa Allertova cu 6-4, 6-3, ajungînd la un raport al succeselor și  insucceselor în acest sezon de 47-13.

Numărul 13 îi poartă noroc Simonei Halep. Însă de data aceasta a fost cu ghinion. Ea a înregistrat ieri, la Guangzhou, a treisprezecea înfrîngere a sezonului. Cea care a provocat surpriza a fost cehoaica Denisa Allertova, 74 WTA.

O jucătoare în vîrstă de 22 de ani care învinsese o singură sportivă din Top 10 pînă acum.  Înaltă de 1,80 m, cu lovituri la limită, cehoaica este văzută drept una dintre viitoarele stele ale circuitului mondial.

A fost un meci solicitant din punct de vedere fizic, ambele avînd probleme din cauza umezelii extreme din China. "Nu pot să respir acum!", a spus Allertova la finalul meciului. Datorită emoției, dar și din cauza aerului umed. "Am cîștigat împotriva Simonei Halep, ea e o jucătoare foarte bună, e numărul doi în lume", a spus Denisa.

Dintre cele 13 înfrîngeri suferite de Simona în acest sezon, Denisa Allertova este a doua cel mai slab clasată jucătoare care o învinge pe româncă, după Jana Cepelova, 106 WTA, la Wimbledon. Simona nu are timp de răgaz, pentru că de luni începe turneul de la Wuhan.

Tot ieri, Monica Niculescu a pierdut și ea în sferturi de finală la Guangzhou, fiind învinsă de Yanina Wickmayer cu 6-2, 6-2.

9-3este raportul dintre sferturile cîștigate și cele pierdute de Simona Halep în 2015

25-11este raportul dintre sferturile cîștigate și cele pierdute de Simona Halep în carieră

Begu în "sferturi"

Irina Begu s-a calificat ieri în sferturile de finală ale turneului WTA International de la Seul. Favorită principală, românca a învins-o pe slovena Polona Hercog, 60 WTA, cu 6-2,6-7(6), 6-2, și urmează să o întîlnească azi pe suedeza Johanna Larsson, 62 WTA. Cele două nu s-au mai întîlnit pînă acum în circuitul profesionist.

Pentru Irina este al cincilea sfert de finală al anului, din precedentele patru ea reușind să iasă învingătoare dintr-unul singur. Pătrunderea între primele opt îi asigură Irinei un cec de 8.502 dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  25 Septembrie 2015, 13:51

@merace Gândește-te ca biata Barthel e favorita 1 in calificări, adică e prima sub linia celor care merg in turneul principal fără calificări. Dacă nu anunța Sarapova in ultimul moment ca vine la Wuhan acum Barthel n-avea grija calificărilor . I-a făcut-o rusoaica. :-)))

merace
merace  •  25 Septembrie 2015, 11:08

Cred ca infrangerea nr.13 e cu noroc - la Guangzhou e cumplit de cald si umed, si turneul e prea mic ca sa merite efortul. La Wuhan va fi aceeasi vreme, dupa meteo, dar premiile sunt de 10 ori mai mari.

merace
merace  •  25 Septembrie 2015, 11:06
Postat de adi_stelistul pe 25 Septembrie 2015, 10:00

Irina s-a calificat in semifinale la Seul si va juca cu Van Uytvanck (o poate razbuna pe Andreea Mitu). Tot azi ar trebui sa joace Patricia Tig in calificari la Wuhan, dar situatia e cam ciudata: e programata sa joace cu Barthel, care de dimineata a disputat sfertul la Seul si a pierdut. Deocamdata nu e anuntata nicio modificare, organizatorii chinezi insista cu meciul Tig-Barthel, dar incerc sa-mi imaginez cum se chinuie nemtoaica acum, in 3 ore, sa ajunga la aeroport in Seul, sa verifice cursele de Wuhan, sa-si ia bilet, checking, chestii... :-))))

Pe livescore-ul oficial al WTA meciul Barthel-Tig apare ultimul, cu mentiunea TBA (To Be Acknowledged - de confirmat), deci nu e cert daca se va juca azi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează