SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Înfruntarea titanilor ep. 36! Nadal și Federer se pregătesc de încă un meci de poveste! Se duelează în sferturi la Indian Wells

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 10:08

Roger Federer și Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari tenismeni din istorie, se vor duela în această seară pentru a 36-a oară, în optimile turneului de la Indian Wells.

Meciul dintre Federer, locul 10 ATP, și Nadal, locul 6, ATP, va avea loc azi, de la ora 02:00, ora României și va fi în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport 3.

Federer, 35 de ani, s-a calificat în sferturi după ce s-a calificat în sfeturi după ce a trecut de Steve Johnson, scor 7-6 (3), 7-6(4). Nadal l-a învins în optimi pe Fernando Verdasco tot în două seturi, scor 6-2, 7-5.

12-23este raportul meciurilor Federer - Nadal

Ultimul meci dintre cei doi a avut loc anul acesta în finala de la Australian Open, câștigată de Federer în 5 seturi, scor 4, 3-6, 6-1, 3-6, 6-3.

Roger Federer și Rafael Nadal sunt cei mai titrați jucători din istorie, la turneele de Grand Slam. Elvețianul are 18 Grand Slam-uri, record absolut, iar spaniolul are 14, la egalitate cu Pete Sampras.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează