SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Interes crescut » De cînd Eugenie Bouchard a anunțat că va juca împotriva României, numărul biletelor vîndute s-a dublat

Olaru, Mitu, Alina Tecșor Cercel, Dulgheru, Begu
(de la stînga la dreapta)
Olaru, Mitu, Alina Tecșor Cercel, Dulgheru, Begu (de la stînga la dreapta)

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 00:00

Româncele sînt optimiste și abia așteaptă confruntările de sîmbătă și de duminică. Azi, are loc tragerea la sorți pentru întîlnirea care stabilește echipa care merge din 2016 în Grupa Mondială

Întîlnirea dintre Canada și România din barajul pentru Grupa Mondială a devenit mai atractivă și pentru locuitorii din Montreal. Motivul? Prezența lui Eugenie Bouchard. Fanii numărului 7 mondial au puține ocazii să-și vadă favorita la lucru și nu vor să rateze o astfel de ocazie. Toronto Star anunță că numărul biletelor vîndute a crescut cu 500 de tichete pe zi atunci cînd Genie a anunțat că fi prezentă la Montreal, iar în a doua zi cu 1.400. "Chiar dacă Simona Halep nu e prezentă, echipa României rămîne una puternică, are patru reprezentante în Top 100, ceea ce nu se poate spune despre Canada. Este o întîlnire grea, chiar dacă nu se pot baza pe cea mai bună jucătoare a lor", a spus Bouchard. Ea a recunoscut și că în decizia sa a contat și faptul că participarea în Fed Cup e unul dintre criteriile de calificare la JO.

Româncele au strîns deja zile bune de antrenament în patinoarul "Maurice Richard" și abia așteaptă meciurile. "Suprafața de joc este una OK, ne avantajează. Este într-adevăr una rapidă. Sala arată foarte bine și ne simțim bine aici. Așteptăm mulți români să ne încurajeze", a spus Alina Tecșor, căpitanul nejucător. Azi, are loc tragerea la sorți pentru a stabili ordinea meciurilor de simplu de sîmbătă, pentru că duminică prima înfruntare aparține primelor jucătoare din fiecare echipă, urmează cea a numerelor doi și apoi meciul de dublu.

Partidele întîlnirii dintre Canada și România vor avea loc sîmbătă și duminică, de la ora 20:00, pe DolceSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Canada   România  
Eugenie Bouchard 21 de ani, 7 WTA Irina Begu 24 de ani, 33 WTA
Gabriela Dabrowski 23 de ani, 181 WTA Alexandra Dulgheru 25 de ani, 60 WTA
Sharon Fichman 24 de ani, 141 WTA la dublu Andreea Mitu 24 de ani, 104 WTA
Francoise Abanda 18 ani, 260 WTA Raluca Olaru 26 de ani, 62 WTA la dublu

Citește și:

Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Decizie de ultimă oră luată de UEFA » Ce se întâmplă cu FCSB și Corvinul în preliminarii
Superliga
Decizie de ultimă oră luată de UEFA » Ce se întâmplă cu FCSB și Corvinul în preliminarii
Dinamo și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor + 5 jucători confirmați: „A dovedit curaj, dorință și suflet pus în slujba clubului”
Superliga
Dinamo și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor + 5 jucători confirmați: „A dovedit curaj, dorință și suflet pus în slujba clubului”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (4)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Aprilie 2015, 16:25

Irina, trezeşte-te, începi să ai încredere în tine ! Cum e posibil să pierzi un set de la 5-2 şi două mingi de set doar pt. că nu-ţi iese din cap stopul oprit în bandă ?! Ia exemplu de la puterea de luptă a Simonei, chiar dacă şi ea intră uneori deja învinsă pe teren (cu Şarapova la RG)...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Aprilie 2015, 10:12

Camelia ...in tine avem toata increderea...tu si CSU ...va iubim...

blacksun_14
blacksun_14  •  17 Aprilie 2015, 10:06

hmm, vazand forma de moment, as spune ca si begu o poate invinge pe bouchard.In mod normal ar trebui sa ne calificam, dar nu am asa mare incredere in dublu fara niculescu, inlocuita cu bocitoarea olaru

Vezi toate comentariile (4)
Comentează