SPORTURI  »  TENIS  »  ŢIRIAC DESPRE HALEP

Ion Ţiriac a analizat-o pe Simona Halep: "Sînt două lucruri care mă deranjează la ea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 martie 2014 15:15

Într-o conferinţă de presă cu ocazia prezentării turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, Ion Ţiriac a vorbit despre ascensiunea Simonei Halep, care a ajuns pe locul 5 mondial.

Fostul mare tenisman a remarcat două puncte slabe ale jucătoarei care se va confrunta în această noapte cu Radwanska pentru finala de la Indian Wells:

"Nu o numesc fenomenul tenisului mondial pe Simona Halep. E o foarte bună jucătoare de tenis, stă mai bine în teren decît anul trecut şi asta e singura diferenţă, în acest moment.

Domnişoara Halep poate creşte numai compensînd ceea ce îi lipseşte. Serena Williams loveşte fiecare minge ca şi cum ar fi ultima din viaţa ei. Mă deranjează la Simona faptul că ea cîştigă primul set cu 6-0, îl pierde pe următorul cu 6-1, apoi în al treilea mai cîştigă sau mai pierde.

Mă mai deranjează că ea cîştigă un turneu, se duce la următorul şi abandonează în primul set, fără să i se spună ce ar fi mai bine. Un jucător va fi bun doar pe cît sînt oamenii din jurul lui".

Analiză GSP.RO » De ce este favorită Simona Halep în faţa polonezei Radwanska: 4 motive care îi confirmă superioritatea

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (178)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  16 Martie 2014, 04:18
Postat de andrew_cowboy pe 15 Martie 2014, 03:49

Bosorogime lasa-ne!Tu ai fost om de afaceri nu tenismen de succes.N-o poti critica pe Halep.

Ai idee ce scrii ?! Om de afaceri a devenit dupa 1990, cu Banca Ion Tiriac si Metro Romania. Inainte a fost manager in tenis, unul dintre cei mai buni. El i-a "creat" pe Guillermo Villas si Boris Becker. Ai auzit de ei ? Tiriac are tot dreptul sa dea sfaturi. Tu ai face mai bine sa te dai destept in mediul tau de la generala...

fieredetrelyonnais
fieredetrelyonnais  •  15 Martie 2014, 07:21
Postat de flaviulucianr pe 14 Martie 2014, 22:59

si eu sunt sigur de asta...cu o singura observatie nu e numai favorita mea e a noastra a tuturor romanilor. apropo, imi plac comentariile tale....se vede ca ai cunostinte legate de tenis.....si incerci sa dai un echilibru situatiei Bafta Simona! sa ii tinem cu totii pumnii la noapte si sa stam cu ochii nedezlipiti de pe ecranele pe care sa speram ca vom vedea la final din nou acel zambet larg, din suflet, cu care ne-a obisnuit atunci cand castiga....si nu in ultimul rand recunostinta si multumirea catre Bunul Dumnezeu.... DOAMNE AJUTA!

Mda, uite ca a pierdut. Delirul unor suporteri de cafenea nu a adus mare lucru. Este trist ca tot sportul romanesc traieste doar prin aceasta fata.

noelstoica
noelstoica  •  15 Martie 2014, 06:45

Asa este,se pricepe mai bine ca noi!

Vezi toate comentariile (178)
Comentează