SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Ion Țiriac îl atacă pe Roger Federer! Ce l-a deranjat pe fostul tenismen: "Nu e bun pentru circuit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 10:15

Ion Țiriac, patronul turneului de la Madrid, l-a atacat pe Roger Federer, fiind nemulțumit de faptul că acesta a renunțat să joace în acest an la turneele pe zgură, inclusiv la Roland Garros.

"Federer nu e un tenismen atât de bun pentru circuitul de tenis, deoarece joacă prea puțin. Pe domnul Federer l-am așteptat la Monte Carlo, la Madrid și la Roma. Și-a facut mereu treaba, dar acum este ceva diferit. A decis să joace doar din când în când și nu putem conta pe el.

Federer e un campion extraordinar. Dar în tenis nu contează doar turneele de Grand Slam, ci și cele de Masters 1000. Sunt 12 săptămâni în care jucătorii sunt mai vizibili decât la un turneu de Grand Slam.

Nu îmi dau seama cum va participa la Wimbleon. Îi urez să câștige turneul de încă 5 ori. M-am bucurat când a câștigat Australian Open, dar mă așteptam să joace la mai multe turnee", a declarat Țiriac potrivit presei din Elveția.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
bogol
bogol  •  27 Mai 2017, 08:04

Acu inteleg de ce il apara cu atata foc pe Nasty. E clar. S-a damblagit de tot mosu.

tihi
tihi  •  25 Mai 2017, 19:05

Federer este un as al tenisului mondial !

rudiger
rudiger  •  25 Mai 2017, 14:14

nu le e rusine sa critice tocmai comunistii trimisi la spionat in germania!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close