SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

VIDEO Ion Țiriac se ia de Serena Williams, după ce americanca a atacat-o pe Simona Halep: „Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente când era la Mouratoglou”

Ion Țiriac se ia de Serena Williams, după ce americanca a atacat-o pe Simona Halep: „Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente când era la Mouratoglou”
Ion Țiriac se ia de Serena Williams, după ce americanca a atacat-o pe Simona Halep: „Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente când era la Mouratoglou”

Articol de , - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 13:36 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 14:30

Ion Țiriac a vorbit despre situația în care se află Simona Halep, suspendată 4 ani pentru dopaj, și a atacat-o pe Serena Williams.

Într-un mesaj postat la scurt timp după publicarea verdictului în cazul Simonei Halep, Serena Williams a scris pe Twitter: „8 e un număr mai bun”, iar acum Ion Țiriac a avut o remarcă acidă către fosta jucătoare, după ce a fost întrebat de părere are de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei și al Simonei Halep.

Omul de afaceri a făcut referire la derogările primite de Serena Williams din partea WADA. Lista a fost publicată în 2016 de hackerii ruși de la „Fancy Bears”, care au inclus-o pe Serena pe lista jucătoarelor care ar fi consumat substanțe interzise cu acordul Agenției Mondiale Anti-Doping.

VIDEO Ion Țiriac: „Eu m-aș întreba cum a câștigat Serena Williams toate Wimbledon-urile”

„Pe Mouratoglou îl cunosc foarte puțin. Am fost o singură dată la el. Despre domnul Mouratoglou, antrenor de tenis, nu știu ce să spun. Dumnealui are o uzină acolo, face 50-60 de tineri în fiecare an.

Dar eu înțeleg că Serena a avut derogări la medicamente. Nu o dată sau nu de două ori. De 5-7-10 ori, cât a stat la dumnealui. Eu m-aș întreba cum a câștigat toate Wimbledon-urile.

Serena a zis «Halep m-a bătut în 38 de minute. Mi-a dat o palmă cum nu am luat toată viața mea. Ce ar fi să mai cer un Wimbledon?». Dar celelalte cum au fost?”, a spus Ion Țiriac azi.

Și Țiriac jr. a acuzat-o pe Serena

În septembrie, Alexandru Ion Țiriac, fiul fostului tenisman Ion Țiriac, a distribuit mai multe mesaje incisive în contul său de InstaStory, toate cu trimitere la Serena Williams și la presupusele legături pe care aceasta le-ar avea cu lumea dopingului.

Mesajele incisive ale lui Țiriac jr.
Mesajele incisive ale lui Țiriac jr.
Mesajele incisive ale lui Țiriac jr.
Ion Țiriac jr. / Sursă foto: Instagram
Ion Țiriac jr, în dreapta
+1 FOTO

«Ca să fie clar, toate sunt «excepții speciale», date timp de zeci de ani aceluiași individ. Aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise! Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical: 

  1. antiinflamator 
  2. îmbunătățirea performanței 
  3. reduce oboseala 
  4. recuperare rapidă 
  5. crește puterea și rezistența 
  6. elimină durerea”.

Apoi a continuat: „„Dacă vrem să discutăm despre numere, înainte să te întrebi despre numărul 8, haideți să ne întrebăm despre toate numerele de la 1 la 23, «campioano»” (n.r. - 23, numărul turneelor majore cucerite de Serena).

+29 FOTO

Citește și:

Andrei Pavel acuză în „cazul Halep” „Întâi aștepți foarte mult verdictul, iar după aceea îți dau cu lopata în cap” » Ce spune despre Serena Williams

FOTO Se mișcă bine în continuare » Simona Halep, apariție spectaculoasă pe terenul de tenis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
267890
267890  •  29 Octombrie 2023, 17:47

Mai bine sa ne fie clar ca tot asa stau lucrurile si cu Halep, numai ca Halep nu e Serena. Si nu pentru că Serena e americancă ci pentru că Serena avea și valoare. De fapt mie imi este clar că Halep nu s-a dopat de capul ei ci sub indrumarea lui Daren respectiv Muratoglu. Si mai e o deosebire intre cele două, pe Halep a trădat-o cineva. Ea a zis. Iar Halep cred ca cucerit acel Wimbledon pentru ca a luat mai mult roxadustat decât Serena.

Ghidibaca
Ghidibaca  •  27 Octombrie 2023, 13:52

Pai de aia și a permis Moratouglu sa I dea lui Halep..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează