SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Ipoteză şocantă lansată de americani: Maria Şarapova trişează! Motivul incredibil pentru care joacă meciuri de 3 seturi!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 13:00

Maria Şarapova este una dintre cele mai importante jucătoare din circuitul WTA, iar în 2014 a jucat fantastic şi este chiar pe primul loc în clasamentul anului, chiar dacă este doar pe 5 în Rankings.

Rusoaica a cîştigat la Roland Garros după o finală chiar cu Simona Halep, iar rezultatele excelente au continuat tot anul. Totuşi, Şarapova a cîştigat de foarte multe ori în decisiv, chiar la Roland Garros fiind multe exemple de acest gen.

De altfel, şi la US Open a jucat set decisiv împotriva Alexandrei Dulgheru, iar presa americană a lansat o ipoteză incredibilă. Chiar ESPN a notat un motiv şocant pentru care Şarapova joacă atît de multe meciuri de 3 seturi:

"E posibil ca Maria Şarapova să vrea să joace aceste meciuri de 3 seturi?

Poate e doar competitivă. Sau poate sponsorii au încurajat-o să petreacă mai mult timp pe teren în faţa camerelor.

Oricare e motivul, ea a jucat în mai multe meciuri de 3 seturi decît orice jucătoare din WTA. Nu mai puţin de 23 de meciuri din 49 s-au încheiat în decisiv".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
bgdxu
bgdxu  •  30 August 2014, 10:28

www.ponturi-pariuri.info - super ponturi

xady
xady  •  29 August 2014, 22:10
Postat de nentugigi pe 29 August 2014, 21:25

SI BENFICA LISABONA AJUCAT CEVA FINALE IN ULTIMUL TIMP SI DE CAND FAZA CU BLESTEMUL NU A LUAT NICI UNA ASA CA VEZI DE TREABA TA . PACAT CA TE DUCI LA US OPEN DEGEABA . STAI LA VIP-URI SAU NU AI BANI DECAT DE TRIBUNA 2 ?

Gaston Gaudio, ai auzit de el? A castigat un turneu de Grand Slam. Todd Martin, Nalbandian, Tim Henman, Davydenko, Tsonga, David Ferrer, Sebastien Grosjean nu au castigat nici un turneu de Grand Slam, crezi ca Gaston Gaudio e mult mai valoros decat oricare dintre ei doar pentru ca a castigat un turneu? Caroline Wozniacki, Dinara Safina, Jelena Jankovic au fost toate 3 numarul 1 la feminin fara sa castige vreun turneu de Grand Slam.

xady
xady  •  29 August 2014, 21:50
Postat de nentugigi pe 29 August 2014, 21:25

SI BENFICA LISABONA AJUCAT CEVA FINALE IN ULTIMUL TIMP SI DE CAND FAZA CU BLESTEMUL NU A LUAT NICI UNA ASA CA VEZI DE TREABA TA . PACAT CA TE DUCI LA US OPEN DEGEABA . STAI LA VIP-URI SAU NU AI BANI DECAT DE TRIBUNA 2 ?

Andy Murray a inceput la seniori in 2005. In 2007 era in top 15. Abia in 2012 a castigat primul turneu de grand slam. Cand avea 25 de ani. Simona are timp, dar tu probabil o sa spui ca nici Murray n-are valoare. Cat despre cum imi cheltuiesc eu banii, nu o sa-ti explic, pentru ca oricum nu ai intelege.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează
Close