SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Irina Begu a părăsit turneul de la Miami » Românca a pierdut categoric în fața lui Keys

FOTO: Getty/Guliver Images
FOTO: Getty/Guliver Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 08:47

Irina Begu, locul 35 WTA, a fost eliminată de Madison Keys, locul 24 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Miami.

Românca a fost învinsă categoric, în două seturi, scor 3-6, 1-6, după o partidă care e durat doar o oră și șase minute.

Primul set a fost unul echilibrat, până la scorul de 3-2 pentru americancă, când aceasta a reușit singurul break al setului, suficient pentru a câștiga setul.

Setul a doi a fost dezechilibrat, Begu nereușind să țină pasul cu Keys. Americanca a reușit trei break-uri și s-a impus categoric.

Prezenţa în optimi este cea mai bună performanţă reușită de Begu la Miami, iar românca va primit un cec în valoare de 67.590 de dolari şi 120 de puncte WTA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  29 Martie 2016, 18:28

Begu a fost penibila, radeau si spectatorii care la un moment dat s-au plictisit si au inceput sa plece. Se loveau mingile de ea ca de un gorun si a avut o viteza de deplasare pe teren de melc pensionar. Cred ca ar reusi mai mult daca s-ar reprofila pe post de sparring partner. Mai bine se dadea "lovita" decat sa se faca de ras...

817570691657743
Oana Miulescu  •  29 Martie 2016, 14:26

Irina trebuie sa mai lucreze la partea mentala & va fi ok. Are inaltime, putere trebuie doar sa fie sigura pe ea. Felicitari pt. parcursul bun de la Miami. Bafta in continuare!

sakamoto
sakamoto  •  29 Martie 2016, 14:17

In afara de Simona Halep, tenisul romanesc este...tabula rasa! Nu se prea munceste. Munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni. Poate noile generatii care vin din urma...Poate! Cine stie?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează