SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Irina Begu e gata de meciurile cu Abanda și Bouchard: "Eu vreau să dictez în teren"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 21:09

Partida de Fed Cup Canada - România va avea loc în acest weekend la Arena Maurice Richard din Montreal, de la ora 20:00, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Irina Begu este gata de primul meci împotriva lui  Francoise Abanda

"Sînt bucuroasă că încep eu. Așa am discutat că ar fi bine. Mă bucur că am avut noroc la tragere. Nu am prea multe informații despre Abanda, antrenorul meu a fost și a văzut-o la Miami, sper că în seara asta să am mai multe informații.

Bouchard, chiar dacă nu este în cea mai bună formă, rămîne numărul 7 în lume și are experiență. A avut un an foarte bun. Dar voi încerca să joc cît mai lung și să fiu eu cea care dictează în teren", a spus Irina Begu la Dolce Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
juve30titluri
juve30titluri  •  18 Aprilie 2015, 11:40

Pentru cei ce o contesta pe Simona Halep pt ca a refuzat sa participe. Ei bine marea Serena care este cu 10 ani mai mare ca Simona a disputat doar 14 meciuri in Fed Cup (11 la simplu si 3 la dublu). Simona știți cate partide a jucat in Fed Cup? 18 (13 la simplu si 5 la dublu). Mai multe ca Serena.

gizeh
gizeh  •  18 Aprilie 2015, 08:04
Postat de Andreica Gogu pe 18 Aprilie 2015, 06:39

poate supar pe cineva, dar eu cred ca bine indrumata irina begu poate ajunge foarte sus; un fizic perfect, un psihic de fier, o dorinta de victorie, dorinta in cel mai moral mod exprimata; ma voi ruga pentru viitorul ei si o voi urmari cu mare interes

cu psihicul sta mai prost.

gizeh
gizeh  •  18 Aprilie 2015, 08:03
Postat de jgionea pe 18 Aprilie 2015, 07:18

Irina, fata noastră dragă Te susține-o nație-ntreagă Pe Abanda s-o zdrobești Și pe Bouchard să o bușești Alexandra , pe Génie Numa-n " focuri" să o ții Și s-o bați și pe Françoise Să moară-arena de necaz Iar dublul nostru în final Să trumfe-n Montreal Să transforme meciu-n ...Bal! Voi, Românii din Canada Mai lăsați cearta și sfada Să strigați cu mic cu mare Căci Român e fiecare Să v-audă-ai voști confrați La TV-uri așezați Din Quebec până-n Carpați!

: ))))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează