SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Irina Begu e out de la Miami! Înfrângere categorică în primul tur. Jucătoarea noastră a avut probleme medicale

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 21:14

Irina Begu (37 WTA) a pierdut fără drept de apel meciul din primul tur de la Miami. Românca a fost învinsă în două seturi de americanca Danielle Rose Collins (93 WTA), scor 1-6, 2-6, după o oră și 3 minute de joc. 

Jucătoarea noastră a jucat extrem de slab în primul set, vizibil deranjată și de o problemă la umăr. Collins a fost cea care a dictat ritmul jocului, controlând primul set în totalitate: 6-1, după 23 de minute.

Îmbunătățirile din jocul Irinei Begu s-au lăsat așteptate și în setul secund. Begu a continuat să aibă probleme la umăr și nu și-a revenit nici după intervenția fizioterapeului, nici după cea a antrenorului Artemon Apostu-Efremov. Collins s-a impus cu 6-2 și s-a calificat în turul secund, unde o așteaptă compatrioata Coco Vandeweghe. 

Mai devreme, Monica Niculescu s-a calificat în turul II după ce a învins-o fără probleme pe Yulia Putintseva (detalii, aici).

Simona Halep va intra în competiție joi, după ora 21:00, când o va înfrunta pe franțuzoaica Oceane Dodin (detalii, aici). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
maxp
maxp  •  23 Martie 2018, 11:17
Postat de Ion Popescu pe 22 Martie 2018, 08:34

@MAXP ! tataie ! Ce lipsa de educatie, sau mai bine zis educatie de mahala.Nu se poate vorbi de nici o comparatie ; este un fapt real ca Serena a fost eliminata din primul tur de catre Osaka.

Bun, eu am inteles-o ca pe o comparatie. Dar atunci care e ideea? Tot la o comparatie ajungem, da, Serena a iesit din primul tur, la o jucatoare in forma ce chiar joaca un tenis de mare calitate. Irina doar a prins tabloul si a pierdut la scor contra unei jucatoare fara experienta. Eu inteleg sa ne respectam sportivii, sigur, Irina e una din jucatoarele bune ale Romaniei, care inseamna ceva in tenisul mondial, dar acum chiar sa le laudam dupa contraperformante totale, pt ca nu ne place de Halep? Stai putin ca daca Irina a facut ceva in tenisul mondial, si parerea mea este ca a facut, pai Simona a facut performante de zeci de ori mai mari. E un fapt, cum zici tu.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  22 Martie 2018, 14:36
Postat de Ion Popescu pe 22 Martie 2018, 08:34

@MAXP ! tataie ! Ce lipsa de educatie, sau mai bine zis educatie de mahala.Nu se poate vorbi de nici o comparatie ; este un fapt real ca Serena a fost eliminata din primul tur de catre Osaka.

Bah

ray51
ray51  •  22 Martie 2018, 11:59

Irinuco, dar o luasi rau de tot! Sanatate la MAX !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează