SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ISTANBUL

Irina Begu, eliminată în semifinale la Istanbul » Cu ce s-a ales după turneul din Turcia

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 16:13

Irina Begu (37 WTA) a fost eliminată în semifinalele turneului de la Istanbul, scor 3-6, 4-6, de Pauline Parmentier (122 WTA).

Irina Begu a început slab partida și nu a fost capabilă de încă o revenire precum cea din sferturi, contra Donnei Vekic. Românca a avut inițiativa în meci, a atacat mai mult, dar s-a lovit de fiecare dată de retururile agonizante ale lui Parmentier.

Actul secund a fost mai echilibrat, break-ul decisiv venind în ultimul game, după un schimb lung, de peste 10 lovituri. Parmentier și-a creat avantaj cu o lovitură de backhand în cross și a forțat-o pe Irina să trimită mingea afară.

Begu a avut de 3 ori mai multe lovituri câștigătoare decât adversara, 19, dar și 16 erori neforțate.  

11.500 de dolaria obținut Irina Begu pentru accederea în această fază a competiției

Pentru a ajunge în finală, Irina Begu a trecut Dalila Jakupovic, Christina McHale și Dona Vekic, iar Parmentier le-a eliminat pe Ayla Aksu, Yulia Putintseva și a profitat de abandonul lui Caroline Wozniacki. 

Până acum, Begu și Parmentier s-au duelat de șase ori, iar românca a câștigat în trei rânduri..

Pauline Parmentier va juca în finală împotriva slovenei Polona Hercog, locul 75 WTA, care a trecut de Maria Sakkari, scor 6-4, 6-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
maxp
maxp  •  29 Aprilie 2018, 12:26
Postat de ray51 pe 29 Aprilie 2018, 10:59

Irinuco, cu tot respectul pentru munca ta, dar sunt atat de mahnit de cat de usor ai pierdut cu Parmentier incat sincer iti spun, vreme de vreo cateva luni nu ma mai uit la meciurile tale.

Pacat, ca mai buna ca acum n-o mai prinzi :))

ray51
ray51  •  29 Aprilie 2018, 10:59

Irinuco, cu tot respectul pentru munca ta, dar sunt atat de mahnit de cat de usor ai pierdut cu Parmentier incat sincer iti spun, vreme de vreo cateva luni nu ma mai uit la meciurile tale.

107487296349251
Mihai Ducu  •  29 Aprilie 2018, 08:11

La cate greseli face,Begu nu are nici acum(!) o notiune clara asupra dimensiunilor terenului de tenis, nici ca lungime,nici ca latime...Deseori ma mira locul ei in clasamentul WTA,vis-a-vis de jocul ei...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează