SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Reacția Irinei Begu după calificarea în turul 2 la Roland Garros: „Nu am nicio așteptare de la următorul meci” » Ce spune despre situația Simonei Halep

Irina Begu // FOTO: Imago
Irina Begu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 08:39 / Actualizat luni, 29 mai 2023 09:12

Irina Begu (32 de ani, 27 WTA) a învins-o pe unguroaica Anna Bondar (26 de ani, 103 WTA), scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în turul secund de la Roland Garros 2023. 

După meci, românca a vorbit despre debutul la al doilea turneu de Grand Slam al anului și despre partida din turul doi, cu italianca Sara Errani (36 de ani, 70 WTA), cvintuplă campioană de Grand Slam în proba de dublu.

Ucraineanca Kostyuk, huiduită de public la Roland Garros, pentru gestul din meciul cu Sabalenka: „Ar trebui să le fie rușine!”
ROLAND GARROS
Ucraineanca Kostyuk, huiduită de public la Roland Garros, pentru gestul din meciul cu Sabalenka: „Ar trebui să le fie rușine!”

Concluziile Irinei Begu după calificarea în turul 2 la Roland Garros

„A fost un început de meci puțin mai lent. A durat un pic până am intrat în joc și mi-am căpătat ritmul. Dar mă bucur că am reușit să fiu mai agresivă, de la 4-2, și am preluat conducerea.

Nu am nicio așteptare de la următorul meci. Vreau să fiu liniștită și să mă bucur de fiecare meci. Vreau să tratez fiecare partidă la fel. Vom vedea. Va fi un meci greu, contra unei adversare cu rezultate bune aici. Momentan nu mă gândesc la acel meci. Acum am două zile de pauză. Dar vreau să pregătesc bine această partidă”, a spus Irina Begu, potrivit Eurosport.

Ce spune Irina Begu despre cazul Simonei Halep

Irina Begu a vorbit și despre situația în care se află Simona Halep, care a avut parte de o nouă amânare a procesului.

Nu știu regulile ITIA. Nu pot să comentez foarte multe despre caz. Nu sunt în măsură. Dar îmi pare rău că Simona trece prin așa ceva. Eu am vorbit cu ea, i-am trimis mesaj. Sper să se facă dreptate cât mai repede și să aibă parte de acel proces pentru a-și arăta nevinovăția”, a adăugat Begu.

Citește și: 

Cinci medalii de aur și una de argint la Europenele de canotaj, bilanț final! » Triumf cu emoții pentru Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Ionela Cozmiuc și-a păstrat titlul, victorii la dublu rame și 8 plus 1 feminin în ultima zi

David Popovici după ce a trecut de Bacalaureat cu media de 8,65: „Sunt foarte mulțumit de rezultat și mai ales ușurat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Freyya
Freyya  •  29 Mai 2023, 22:21
Postat de 267890 pe 29 Mai 2023, 20:02

In sfârșit o jucătoare care nu susține că Halep e nevinovată. Cred că o sfâșie Halep când o prinde. Bravo Irina!

cum nu? zice undeva ca spera ca aia sa fie lasata "sa isi dovedeasca NEVINOVATIA"

267890
267890  •  29 Mai 2023, 20:02

In sfârșit o jucătoare care nu susține că Halep e nevinovată. Cred că o sfâșie Halep când o prinde. Bravo Irina!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Mai 2023, 13:17

...ce perversa !!!...auzi ...vrea sa se faca dreptate ...nu tine cu Halep ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează