SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

Iubire cehă » Kvitova şi Stepanek au dat cărţile pe faţă. Cum explică diferenţa mare de vîrstă dintre ei

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 21:53

Petra Kvitova şi Radek Stepanek au vorbit despre relaţia lor, dezvăluind ce admiră fiecare la celălalt.

Noul cuplu nu mai are de ce să se ascundă. După ce în vară au refuzat să confirme că sînt împreună, Radek şi Petra nu se mai feresc de nimeni. Aflaţi în în vacanţă în ţara natală, cei doi au vorbit depre relaţia lor. Una dintre întrebări a fost despre diferenţa de vîrstă, el are 35 şi ea 23.

"La început m-am gîndit că între noi sînt doisprezece ani, dar doar la început. Atunci cînd eşti îndrăgostit nu dai importanţă unor astfel de lucruri, nu auzi, nu vezi nimic", a spus Stepanek.

Cîştigătoarea de la Wimbledon din 2011 a subliniat că doar atunci cînd numeri sezoanele petrecute în tenis de fiecare realizezi cîţi ani îi despart.

Relaţia lor a părut la început şi mai complicată pentru că nu se ştia care este statutul lui Stepanek, campionul de dublu de la US Open fiind căsătorit din 2010 cu fosta jucătoare Nicole Vaidisova.

Însă cei doi au divorţat, iar Radek se bucură de compania Petrei. El mai spune că nu urmăreşte tenisul feminin, dar la meciurile ei se uită. Întrebaţi care este lucrul pe care-l adoră unul la celălălat amîndoi au spus că zîmbetul şi umorul.

Petra şi Radek se antrenează împreună în extrasezon în Florida şi vor participa la Cupa Hopman, care va începe la finalul anului la Perth şi unde participă echipe mixte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Decembrie 2013, 01:00
Postat de gabrielaj pe 10 Decembrie 2013, 14:49

ce urati sunt amandoi mai rar hihihi.

Parca tu esti vreo Miss USA :)))

unfake
unfake  •  11 Decembrie 2013, 10:55

Haios titlu : "...Cum explică diferenţa mare de vîrstă dintre ei"... Cum ar putea-o explica decat prin faptul ca s-au nascut atunci cand s-au nascut si nu altadata ? Roxy, draga, tu stii ca sunt si alte meserii onorabile pe lume ? Mai cauta !

flomar12
flomar12  •  10 Decembrie 2013, 17:17

E urat rau Stepanek sunt sigur ca are alte calitati, ha ha ha care or fi inebunit-o la fel ca pe Hingis mi se oare daca nu ma insel.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează