SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BRISBANE

VIDEO Jelena Ostapenko, criză de nervi în timpul meciului: „De fiecare dată când pățesc așa ceva”

Jelena Ostapenko și-a pierdut cumpătul în meciul cu Pliskova // foto: Imago
Jelena Ostapenko și-a pierdut cumpătul în meciul cu Pliskova // foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 09:23 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 09:54

Letona Jelena Ostapenko (12 WTA, 26 de ani) s-a calificat în sferturile turneului de la Brisbane, după ce a trecut de Karolina Pliskova (39 WTA, 31 de ani, Cehia), scor 6-2, 4-6, 6-3, după un meci de două ore și 19 minute.

Favorită la victorie, Jelena Ostapenko a început bine partida. A câștigat primul set, scor 6-2, după un joc solid și după ce a făcut trei break-uri.

În setul secund, Pliskova a jucat mai bine. Iar la 3-1 a făcut break-ul. După ce și-a pierdut game-ul de serviciu, Ostapenko a avut o reacție nervoasă. După ce a greșit o minge, pe care a trimis-o în afara terenului, și-a pierdut cumpătul. Și a început să țipe cât a putut de tare, spre surprinderea celor prezenți la meci.

VIDEO Jelena Ostapenko și-a pierdut cumpătul în meciul cu Pliskova

De la 3-1, Ostapenko a reușit să revină. A făcut 3-3, dar Pliskova a făcut imediat încă un break. Iar de la 4-3 s-a menținut în față. A luat setul, 6-4, și a trimis meciul în decisiv. Setul al treilea a început echilibrat. La 2-2, Ostapenko a accelerat ritmul. A luat trei game-uri la rând, unul pe serviciul adversarei, și s-a impus cu 6-3, calificându-se în sferturi.

La interviul de la finalul meciului, acordat pe teren, letona a fost întrebată despre ieșirea nervoasă din setul secund. Și a explicat de ce și-a pierdut cumpătul.

„Devin foarte nervoasă când ratez puncte importante. Mă supăr foarte tare pe mine. Sunt o luptătoare și vreau să joc cât mai aproape de perfecțiune. Și în același timp știu că nimic nu e perfect. Dar așa sunt eu”, a spus Ostapenko, cu zâmbetul pe buze.

În sferturi, fosta campioană de la Roland Garros va avea un meci tare. Dă peste bielorusa Victoria Azarenka (23 WTA, 34 de ani), dublă campioană de Grand Slam.

VIDEO Rezumatul meciului Jelena Ostapenko - Karolina Pliskova

Citește și: 

Sorana Cîrstea, debut cu stângul în 2024 » Românca a pierdut în fața unei sportive de 19 ani

Novak Djokovic, acuze la adresa arbitrului de scaun: „Aveam nevoie de îngrijiri medicale, dar nu mi-a permis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează