SPORTURI  »  TENIS  »  RECORD FĂRĂ PRECEDENT

John Isner şi Nicolas Mahut au intrat în Cartea Recordurilor cu 12 performanţe

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iunie 2010 00:00

John Isner (foto) şi Nicolas Mahut, care au disputat cel mai lung meci de tenis din istorie, au stabilit 12 noi recorduri, au anunţat reprezentanţii Guinness World Record ( Cartea Recordurilor).

Potrivit unui comunicat al Guinness World Record, cei doi jucători vor primi certificatele pentru aceste recorduri recunoscute oficial de organizaţie.

Cei doi tenismeni au doborât recordul pentru "cel mai lung meci de tenis profesionist", pentru "cel mai lung meci din cadrul unui turneu de Grand Slam", pentru "cea mai lungă partidă jucată la Wimbledon".

De asemenea, cei doi şi-au înscris numele în istorie pentru recordul "celui mai mare număr de game-uri (183 în total) într-un meci profesionist", "într-un meci de la un turneu de Grand Slam" şi "într-un meci de la turneul de la Wimbledon".

John Isner a reuşit 112 aşi în faţa lui Mahut, ceea ce i-a permis să stabilească recordurile pentru "cel mai mare număr de aşi reuşit de un tenisman într-un meci de tenis profesionist", "într-un meci de la un turneu de Grand Slam", şi "într-un meci de la Wimbledon".

De asemenea, jucătorii au doborât recordul pentru "cel mai mare număr de game-uri într-un set (138) într-un meci de tenis profesionist", "într-un meci de la un turneu de Grand Slam", şi "într-un meci de la Wimbledon".

"Ce meci incredibil! O performanţă fără precedent care reflectă forţa şi anduranţa uimitoare a celor doi jucători. Este greu să stabileşti un astfel de record, iar să reuşeşti asta sub presiunea unui turneu major şi în faţa a mii de spectatori, este pur şi simplu grandios"
, a declarat Craig Glenday, editor şef la Cartea Recordurilor, potrivit Mediafax.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
daniela
daniela  •  25 Iunie 2010, 22:14

Eu sper sa nu puna si aici tie-break. A fost un meci de vis, care nu s-a jucat la loteria tie-break-ului. Minunat!

katalin_1973
katalin_1973  •  25 Iunie 2010, 15:22

Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si c

katalin_1973
katalin_1973  •  25 Iunie 2010, 15:17

Vrei sa faci bani, sa stai acasa si sa lucrezi? Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail [email protected]

Vezi toate comentariile (9)
Comentează