SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMÂNIA

Juan Ignacio Chela, învingător la BCR Open România

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

Juan Ignacio Chela s-a impus în turneul de la BCR Open România, după ce l-a învins în finala competiţiei pe ibericul Pablo Andujar.

Argentinianul şi-a adăugat în palmares cel de-al doilea trofeu din acest sezon, alături de cel de la Huston. La a treia participare pe zgura bucureşteană, favoritul numărul patru l-a învins pe Pablo Andujar, tenismen venit din calificări cu 7-5, 6-1, după aproape o oră şi jumătate de joc.

Meciul a debutat sub semnul echilibrului, cei doi jucători cîştigîndu-şi primele două game-uri pe propiul serviciu . Chiar dacă au urmat o serie de patru break-uri, cîte două de fiecare parte, scorul s-a menţinut egal, 5-5. Aflat într-o formă extraordinară, Juan Ignacio Chela a accelerat atunci cînd era nevoie şi a reuşit să-şi adjudece un break pe serviciul adversarului graţie căruia a preluat conducerea la seturi, 7-5.

Actul secund s-a aflat la discreţia argentinianului care a pierdut un singur game, 1-6, profitînd de oboseala spaniolului care a jucat şapte partide pentru a ajunge în finală.

Datorită succesului de la simplu, Juan Ignacio Chela a reuşit dubla, după ce s-a impus şi în finala de la dublu, alături de Lukasz Kubot (Polonia).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mihaienache
mihaienache  •  26 Septembrie 2010, 17:38

o fi tras pe nas iar?...ca a mai fost suspendat odata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează