SPORTURI  »  TENIS  »  

Justine Henin, impresii australiene

Henin
Henin

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Henin este mulţumită de jocul practicat în primul tur în compania compatrioatei Kirsten Flipkens

Ultimul turneu de Mare Şlem la care a jucat Justine Henin înainte de a se retrage a fost Australian Open 2008. Belgianca s-a răzgîndit după mai puţin de 13 luni de pauză. S-a întors, a fost prezentă în finala de la Brisbane şi luni a jucat la primul turneu de Mare Şlem după revenire. Ea învins-o pe Kirsten Flipkens cu 6-4, 6-3. "Mă bucur că  prima rundă a trecut. Acum mă pot concentra pe următoarea. A fost o zi dificilă, am avut de aşteptat, asta s-a simţit şi în primul set, cînd parcă nu aveam energie. Oricum, urăsc primele tururi ale turneelor de Mare Şlem", a spus fostul lider mondial. Despre jocul său în faţa compatrioatei sale, Justine a spus că a fost mulţumită de faptul că a avansat mai mult spre fileu şi că e mai agresivă.
În turul următor, Justine Henin o întîlneşte pe Elena Dementieva. "Mi-a făcut bine că am jucat la Brisbane cu Kim. Mi-a dat o idee despre unde mă aflu în acest moment. Elena e numărul cinci în lume, deci va fi o provocare. Îmi place să evoluez în compania jucătoarelor de top, e o parte de tablou grea, dar nu mă plîng", a dăugat Henin. Belgianca, în vîrstă de 27 de ani, a mai spus şi că accidentarea pe care a căpătat-o la Brisbane e spre vindecare.

"Simt că locul meu e în circuitul profesionist şi acesta e un lucru bun. În următoarele săptămîni o să am nevoie de multă răbdare, mai multe turnee, ca să pot reintra în ritm. E un sentiment plăcut să fiu din nou în Australia!"
Justine Henin

2004 este anul în care Justine Henin s-a impus la Australian Open

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează