SPORTURI  »  TENIS  »  RECORD

Kim Clijsters şi Serena Williams au adunat 35.618 spectatori » Record bătut

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Partida de joi, dintre Kim Clijsters şi Serena Williams, a adunat 35.618 de spectatori pe stadionul "King Baudoin".

Numărul de persoane prezente la dispută reprezintă un record pentru un meci de tenis. Precedentul era de 30.472 de spectatori prezenţi la "Înfruntarea sexelor", partidă jucată în 1973 de Billie Jean King şi de Bobby Riggs. "Am venit de multe ori pe acest stadion cînd eram mică. Mergeam să văd fotbal. Faptul că pot să joc pe acelaşi teren pe care a jucat şi tatăl meu este special şi emoţionant. Mi-am zis de mai multe ori în minte că nu trebuie să uit acest moment", a spus belgianca.

Kim Clijsters trebuia să o înfrunte pe Justine Henin, dar acesta a trebuit să spună pas din cauza unei accidentări la cot. Serena a fost de acord să o înlocuiască pe Justine, deşi are probleme la un picior. "A fost magnific! În toţi anii mei în circuit nu am mai trăit aşa ceva. Atît de mulţi oameni la un meci de tenis este fantastic", a spus liderul mondial. Partida a fost arbitrată de Martina Navratilova. Kim Clijsters a învins-o pe Serena în două seturi, 6-2, 6-3. Meciul de tenis  a făcut parte din evenimentul "Best of Belgium", care marchează începerea mandatului de preşedinţie a Belgiei în fruntea Uniunii Europene.

Tot joi, la Dubrovnik, John McEnroe şi Goran Ivanisevici au disputat o partidă demonstrativă într-un cadru inedit: în mica piaţă din faţa Palatului Rectorului. Un bilet a costat 140 de euro, iar încasările merg către renovarea spitalului din oraşul croat.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
vbga
vbga  •  10 Iulie 2010, 11:42

ba stadionul este roi boudouin nu baudoin cum scrieti voi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează