SPORTURI  »  TENIS  »  TURNUL DE LA DOHA

L-a zdrobit! Novak Djokovici nu a avut milă de Nadal în finala de la Doha și a bifat un record în întîlnirile directe!

Novak Djokovici, foto: reuters
Novak Djokovici, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 18:23

Sîrbul Novak Djokovici a cîștigat turneul de 250 de puncte de la Doha fără să piardă set, după ce a dispus în finală de spaniolul Rafael Nadal, scor 6-1, 6-2.

A fost o victorie nimicitoare administrată de numărul 1 mondial, care pune mîna pe primul său titlu în 2016. În primul set, care a durat 32 de minute, Djokovici a lovit mai multe mingi cîștigătoare, 16, decît a avut Nadal puncte cîștigate, 13.

Este cea de-a șasea victorie consecutivă pentru Djokovici, toate fiind repurtate fără set pierdut! Practic, spaniolul nu a mai cîștigat set în fața lui Djokovici de la finala de la Roland Garros din 2014!

Rezultatul este cu atît mai surprinzător cu cît Nadal părea într-o revenire de formă. În acest moment, Djokovici are palmares pozitiv în întîlnirile cu Nadal, sîrbul avînd 24 de victorii, față de doar 23 ale spaniolului. Este pentru prima oară în istoria disputelor dintre cei doi cînd Djokovici conduce la întîlnirile directe.

Cu 22 de victorii trecute în palmares, Djokovici este la egalitate cu celălalt număr mare din istoria contemporană a tenisului, Roger Federer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
eshayk
eshayk  •  10 Ianuarie 2016, 01:52

Care rege , *** ... Se vede ,, valoarea '' acum cand nu-i mai rezista organismul la cate a ingurgitat ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  09 Ianuarie 2016, 23:20

nu stiu ce te face sa-mi vorbesti urat, probabil imi pierd timpul cu tine, dar iti dau o sansa, orice om merita una:) eu nu am spus minciuni, cand toti 3 `greii` erau tineri si in forma, verva, cum vrei tu, nole a stat la cutie, fiind evident sub rafa si cam la acelasi nivel cu roger, maximul sau a fostg atins cand nadal a fost macinat de accidentari, pauze lungi etc si cand roger a imbatranit suficient incat sa nu mai fie un real pericol. Desigur asta nu iiia din merite lui Nole, subliniam faptul ca nu poate fi cel mai bun din istorie, no way, nu sunt argumente pentru asa ceva, cu siguranta e cel mai bun din ultimii doi ani, si cam atat, poate deveni cel mai bun din istorie? sigur, doar ca trebuie sa mai joace minim 4 ani poate chiar 5 la acelasi nivel de acum, si sa fie ferit de accidentari. Atunci ar putea sa cucereasca cele mai multe trofee de rgand slam, sa domine 6 7 ani tenisul si da, nimeni nu ar avea ce sa zica, are fi cel mai bun ever, fara discutie.

criss1981
criss1981  •  09 Ianuarie 2016, 21:34
Postat de saviola2_8 pe 09 Ianuarie 2016, 20:19

Nadal the king. Best ever. Fedex il urmeaza. Nole e pe podium insa a fost si este cu adevarat de top doar dupa ce regele a fost rapus de accidentari. Oricum cat au fost in forma maxima cei 3 am avut parte de cel mai bun tenis din istorie.

da-ti o palma si stai jos !! ai nota 4 !! regele rapus de accidentari,hahaha, ce l-a rapus Nole in ultimele 6 intalniri de nici set n-a luat ,,regele,, :)) cum il prinde cum isis bate jos de regele tau, si cand era Nadal in forma i.a luat Nole 6 7 partide consecutive !! asta spune totul despre ,,rege,, :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează