SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

La doi paşi de trofeu » Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale şi se vor duela cu Jamie Murray şi John Peers

Jean-Julien Roger (stînga) şi Horia Tecău s-au completat excelent în meciul de aseară // Foto: Raed Krishan
Jean-Julien Roger (stînga) şi Horia Tecău s-au completat excelent în meciul de aseară // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 26 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 23:47

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat aseară în semifinalele turneului de la Bucureşti, după un meci care s-a terminat tîrziu în noapte. Ei i-au învins pe Fleming şi Hutchins cu 7-6 (3), 7-6 (8).

Horia şi partenerul său au încheiat ieri cea mai lungă zi de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Meciul lor cu perechea britanică Ross Hutchins şi Colin Fleming s-a terminat la 22:40. În tribune, mai erau în jur de 150 de spectatori care i-au încurajat zgomotos.

Cu gecile închise pînă sus şi cu sufletul alături de Horia şi de Jean-Julien, care au avut un meci dificil împotriva unui dublu greu încercat. Ross Hutchins a fost diagnosticat în decembrie 2012 cu limfomul Hodgkin. După ce a trecut prin tratamente intensive, el a revenit pe teren la începutul acestui an.

Partida din "sferturi" trebuia să se dispute joi, dar din cauza vremii a fost amînată pentru ieri. "Au fost două zile grele, cu atîta aşteptare, terenul a fost moale, ştiam că va fi un meci în care cei care vor avea mai multă energie şi vor lupta pînă la final vor cîştiga", a spus Horia.

"A fost greu pentru că ei sînt cei mai buni prieteni ai noştri din circuit. Sînt bucuros pentru Horia pentru că ştiu cît de mult înseamnă pentru el. Eu, de obicei, jucam la Barcelona, dar cînd am făcut programul de turnee, el a pus pe primul loc Bucureştiul", a completat Rojer.

Cu victoria în două seturi, 7-6 (3), 7-6 (8), Horia a ajuns la zece victorii consecutive pe zgura de la Arenele BNR, el cîştigînd în 2012 şi 2013. În semifinale, ei îi vor întîlni azi pe Jamie Murray şi John Peers.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close