SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS // ROMANIA - INDIA 2-0

Liderul

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2008 00:00

Victor Hănescu a adus astăzi cel de-al doilea punct pentru România în barajul de Cupa Davis cu India. Românul a trecut rapid de indianul Somdev Devvarman, cel care ne-a uimit la BCR Open, învingîndu-l cu scorul de 6-3, 6-1, 6-0.

Devvarman nu i-a pus mari probleme lui Victor decît în primul set, cînd s-a mers cap la cap pînă la 3-3. Hănescu, mai ofensiv ca niciodată, şi-a asumat noul statut de lider al echipei şi a început asediul asupra indianului care săptămîna trecut îi punea mari probleme lui Nicolas Almagro.

Un prim set adjudecat de Hănescu, dar nimeni nu îşi imagina ce avea să urmeze. Devvarman şi-a cîştigat serviciul şi a debutat cu 1-0 în setul secund. Victor a explodat însă. Românul a reuşit nu mai puţin de 12 gameuri consecutive fără nicio replică din partea adversarului său.

Noul lider al echipei României de Cupa Davis a debutat fulgerător. Urmaşul lui Andrei Pavel pare să fie capabil să îl depăşească. Anul acesta a reuşit să cîştige primul său turneu ATP şi a mai atins o semifinală. E doar începutul!

"Fiecare înfrîngere e dificilă, dar se spune că din ele înveţi cel mai mult. Hănescu a făcut un meci fantastic, nu cred că puteam să fac mai multe în seturile doi şi trei. Aş fi putut cîştiga mai multe puncte"
Somdev Devvarman

"Chiar dacă scorul este aşa categoric, din teren nu s-a simţit. Are un stil bun, se deplasează foarte bine în spate. Suntem în grafic, pentru asta am muncit"
Victor Hănescu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  19 Septembrie 2008, 20:32

bravo Victor! HAI ROMANIA!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează