SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

Limbaj suburban al Mihaelei Buzărnescu în victoria cu Bertens: "Morții mă-tii de arbitră, tot game-ul mi l-ai furat!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 18:24

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) a reușit o revenire miraculoasă în meciul de azi cu Kiki Bertens și s-a calificat în optimile turneului de la Eastbourne. Jucătoarea noastră s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3, după două ore și 42 de minute.

Nervii jucătoarei noastre au fost întinși la maximum pe toată durata partidei. Mihaela a recurs la un limbaj vulgar în unele momente din meci, ținta unora dintre injurii fiind chiar arbitra meciului. 

"Morții mă-tii!", "Mănânc mingile astea", "Înjur de nu mai pot", "Te urăsc, arbitro!", "Mi-ai furat tot ghemul, morții mă-tii de arbitră, ce-mi face, tot ghemul mi l-ai furat, "Dracu să te ia de proastă" au fost câteva dintre înjurăturile scăpate de Mihaela Buzărnescu, acestea fiind ațintite spre arbitră, dar și spre propria persoană. 

Reacțiile Mihaelei Buzărnescu au fost captate de microfoanele ambientale, iar jucătoarea noastră ar putea fi amendată drastic de WTA

Buzărnescu va juca în turul următor cu Jelena Ostapenko, învingătoare în fața jucătoarei din Estonia, Kaia Kanepi, scor 6-3, 7-5. Cele două s-au mai întâlnit o dată în acest an, la Doha, Mihaela reușind o victorie categorică, 6-1, 6-3. 

11.400 $și 55 de puncte WTA și-a asigurat Buzărnescu pentru calificarea în optimi la Eastbourne

Vezi aici cronica meciului Mihaela Buzărnesu - Kiki Bertens

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (129)
317827231930285
Alfonso Senior  •  27 Iunie 2018, 17:37

Si ne mai miram cand santem facuti *** si alte jigniri care ni se aduc de catre sportivi altor tari. Macar in al 12 ceas ar fi trebuit sa isi ceara scuze pt limbajul total nesportiv pe care la avut. Ajungi sa iti faci o impresie proasta la adresa unei sportive care era cat de cat pe val.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  27 Iunie 2018, 16:50

nu va speriati ca tot voi ziaristi de doi pesti aveti tricoul galben ...........

maxp
maxp  •  27 Iunie 2018, 15:14
Postat de mosvasile pe 27 Iunie 2018, 08:53

In privinta inclinatiei spre delatiune a acestor tineri de la GSP,sa ne aducem aminte ca si tartorii de la acest site jalnic,au parat nationala de fotbal a Romaniei la UEFA, sa i se anuleze victoria cu 2-1 impotriva Belgiei,pentru ca antrenorul ar fi facut mai multe schimbari de jucatori decat numarul convenit!Iar cand cei de la UEFA-ca si belgienii-i-au trimis la cersit,ce crezi ca s-au lasat?Nuu nene,au insistat!Astia sunt "europenii" nostri!

Eu am remarcat cum au relatat problemele nationalei de rugby, efectiv dadeau impresia ca sunt total impotriva ei si de-abia asteapta sa fie descalificata de la Cupa Mondiala. GSP mi se pare un trust politic, articolul acesta e probabil ceva sub acoperire, sa nu zica lumea ca se leaga doar de anumiti indivizi. Dar s-au bagat cu impresii puternice si subiective si in alegerile FRF, in scandalul cu rugby-ul (unde conduc persoane ce au avut oarecare influente sau macar sustineri politice)... Nici nu ma mira, din acest trust face parte si domnul Tolontan, cel priceput la toate. Apropo, dupa scandalul cu dezinfectantii, in care Tolontan a dat-o in bara rau de tot, dar a creat niste reactii foarte puternice in tara, oare dansul nu este cercetat?! Ca s-a dovedit a face niste acuzatii false, care au avut niste impacte imense prin tara, exista cel putin o persoana decedata in urma acelui scandal, banuita de sinucidere. Eu nu l-am vazut pe Tolontan avand vreo problema, parca ar fi ceva procuror angajat la GSP.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează