SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Copil şi Hănescu au pierdut "dublul"! România a fost eliminată de Olanda cu scorul de 3-0 la general

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 17:35

România a pierdut şi meciul de dublu în faţa Olandei. Copil şi Hănescu au jucat împotriva lui Haase şi Rojer, iar meciul s-a încheiat cu victoria batavilor în 3 seturi, 4-6, 5-7, 4-6.

Olanda s-a calificat în barajul pentru Cupa Mondială, învingînd România cu scorul de 3-0 la general.

România - Olanda 4-6 5-7 4-6

Copil şi Hănescu au revenit în acest set, scorul este 2-2.

Break şi în primul game al setului 3, Olanda este ca şi cîştigătoare.

S-a mers cap la cap în setul al doilea, pînă la 5-5, acolo unde olandezii au reuşit breakul şi au închis setul, scor 7-5.

Haase şi Rojer au cîştigat primul set, scor 6-4.

Primul break realizat de olandezi, conduc cu 2-1.

UPDATE / Horia Tecău nu poate evolua astăzi din cauza unei accidentări! Dublul României este Copil/Hănescu.

România a pierdut ieri ambele întîlniri de simplu şi are şanse foarte mici să revină împotriva olandezilor. Echipa de Cupa Davis are şi o absenţă notabilă în persoana lui Florin Mergea, jucător care a făcut pereche cu Tecău în ultimele meciuri.

Olandezii au cîştigat împotriva Elveţiei la dublu, iar Rojer, numărul 8 mondial, este în mare formă, reuşind să cîştige masterul de la Miami alături de Qureshi. Haase a făcut finala la dublu la primul turneu de mare şlem al anului, Australian Open.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
vali992
vali992  •  07 Aprilie 2013, 09:46

Era de asteptat sa pierdem cu Olanda , nu asta e marea problema ci modul in care avem rigoare si disciplina intr-o ekipa unde schimbam ca la poker. NU se poate ca treaba jucatorilor sa fie sa faca CERERI de schimbare de antrenor ( probabil asa au fost sfatuiti ) ei trebuie sa se asigure ca au conditii de joc necesare. Din pacate asa e in ROMANIA unde toti vor sa ajunga sefi si actioneaza doar tipic politicianist ,de aceea nu reusim sa cream un sistem .

effe994
effe994  •  07 Aprilie 2013, 02:05
Postat de petrusm pe 06 Aprilie 2013, 17:18

Cosac este actualul presedinte al Federatiei de Tenis...A fost o gluma ... TREBUIAU SA JOACE CU MERGEA....

la simplu a comis-o cu Ungur ,dar la dublu nu aveam sanse cu orice cuplu folosea.Mergea este mai in forma ,dar daca nu ma insel a pierdut ultimele trei finale cu Marx,desi erau favoriti ,asa ca sa-ti pui baza in el mi se pare un pic fortat.Eu am o mica nelamurire in cel priveste pe Tecau..de ce l-a chemat daca e accidentat sau au crezut ca se intampla vreo minune???

cracker
cracker  •  06 Aprilie 2013, 23:02

Era unu pe aici care se batea cu caramida in piept ca o sa-i batem pe olandezi, cine e Olanda in tenis, ii facea pe toti de cacao, uite ca ne-a batut Olanda si la tenis ca la fotbal mai mult de 3-0 nu se poate ca daca se putea ne batea ca la fotbal.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează