SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Lovitură financiară pentru Victor Ioniță » Șase luni cu Halep fac aproape cît toată cariera în tenis

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 10:22

Simona Halep a renunțat la serviciile lui Victor Ioniță după numai 6 luni de colaborare. În această perioadă, jucătoarea noastră a cîștigat 3 turnee și s-a menținut pe locul 3 în ierarhia WTA, iar antrenorul a dat lovitura financiară a carierei.

Tehnicianul de 32 de ani a cîștigat pînă în 2011, cînd s-a retras din activitate, 141.950 de dolari în perioada în care a activat ca jucător. Conform ziare.com, pentru cele șase luni în care a antrenat-o pe Halep, Ioniță a primit aproape aceeași sumă pe care a cîștigat-o ca jucător: 111.754 de dolari!

2.017.326 $a cîștigat Halep din premii în 2015

Serena Williams, numărul 1 WTA, îi plătește nu mai puțin de 1,5 milioane de euro pe an antrenorului Patrick Mouratoglou.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (16)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Iunie 2015, 17:06

Fi-v-ar site-ul de râs pe care stai la rând să postezi !!!! Găsiţi-vă meseriaşi, nu IDunic , cu care aţi avut mereu numai probleme ! Tolontane, fă o anchetă, arestează pe cineva !!!...

whiteredarad
whiteredarad  •  22 Iunie 2015, 16:44

@ Satyricon-eu nu sint asa mare specialist ca tine,dar joc tenis de multa vreme.Nu zicea Simona ca nu a pus mana pe racheta 5 zile,in plin sezon ?. Nu gafaia Simona din setul 2 cu frantuzoaica ?. Nu trantea Simana cu racheta ? Nu-i spunea ea,lui Ionita "Bata din palme..." ?. Nu este incapatanata,cind nu doreste sfaturi,desi joaca prost ?. Nu face mai nou,pe teren crize nervoase ? Fiecare intelege ce vrea. Mie lipsa Simonei la Fed Cup mi s-a parut definitorie.De acolo a plecat dezastrul Poate gresesc,dar sigur,dupa rezultate Simona Halep este sub ceea ce era in ultimile 12 luni. Oare de ce isi schimba antrenorii des ? Sint curios de raspunsuri !

satyricon
satyricon  •  22 Iunie 2015, 13:29
Postat de whiteredarad pe 22 Iunie 2015, 13:07

Ionita nu joaca in teren. Cu el Halep s-a descurcat acceptabil. In plus l-a si persiflat,sau a adus antrenori suplimentari. nici un antrenor,al unei jucatoare de top 10 nu castiga asa putin ca si Ionita. Ionita nu este responsabil nici de caderea Soranei,o alta jucatoare instabila psihic,nici dupa el Sorana nu si-a revenit,cu el inca mai conta. Halep ,acum face multe greseli,fizic este sub cerinte,tehnic nu mai accepta sfaturi,se crede teribila. de aici si infrangerile. Pacat, Simona Halep are calitati,dar e romanca machidoana,deci este si incapatanata,cu multa suficienta,instabila si nerecunoscatoare, si cu mare zgarcenie,in tot ce face.

De obicei ai comentarii decente, acum te arunci cu invective. Ai cunoscut-o personal pe Halep de o caracterizezi atat de precis ("incapatanata,cu multa suficienta,instabila si nerecunoscatoare, si cu mare zgarcenie,in tot ce face")? De ce e zgarcita, ca nu isi ia antrenor de 1.5 mil euro pe an? Din ce sa-l plateasca? Daca ea castiga 2-4 mil/an nu poate da la antrenor jumatate. Pe langa antrenor are o intreaga echipa pe care trebuie sa o plateasca, plus ca ea plateste toate deplasarile. Tipic romanesc, ii calculati voi banii, ce, cum si cat ar trebui sa plateasca.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează