SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENTUL WTA

Lovitură înainte de Dubai! » Simona Halep iese din top 3 WTA!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 17:18

Simona Halep este favorita numărul 1 la Dubai, dar va suferi şi o mică lovitură.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România va coborî un loc în ierarhia mondială începînd de luni. Simona va fi întrecută în clasamentul WTA de Petra Kvitova.

Pentru că din punct de vedere calendaristic sezonul 2015 a început cu o săptămînă mai tîrziu, Halep va pierde cele 900 de puncte pe care le-a cucerit anul trecut la Doha, atunci cînd a cîştigat cel mai valoros turneu al carierei de pînă acum.

În săptămîna turneului de la Dubai, care începe luni şi care va fi transmis de DigiSport, Simona nu va avea însă nici un punct de apărat. În 2014, în această săptămînă, ea a părăsit turneul de la Dubai în primul tur.

Cum va arăta top 4 începînd de luni:

1. Serena Williams 9777
2. Maria Şarapova 8210
3. Petra Kvitova 6291
4. Simona Halep 5672

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
madskills
madskills  •  16 Februarie 2015, 09:11
Postat de wwerko80 pe 15 Februarie 2015, 21:44

A spus parca o canadianca anul trecut ca a mai vazut cazuri ca Halep, care au o perioada exploziva care este scurta si cu timpul o sa iasa din prim-plan. Nu pot sa faca fata sharapovei si monstrul pe nume Williams. Din pacate asta este realitatea. Mai bine statea departe de tiriac si cu Fissette ala. Mustaciousu a vrut doar sa se foloseasca de imaginea ei sa mai faca si el niste cash, ea fiind o sportiva nu prea a vazut asta :)). Cand Halep iese din top 5, toata lumea o sa o lase. Antrenorii nici nu cred ca mai sunt asa de interesati sa lucreze cu ea, ii schimba ca pe sosete.

Stiam demult ca Halep nu e de top 5 dar asta cu Tiriac este EPICA !! Ce vroia ma sa faca mustaciosul? Niste cash de pe urma imaginii ei? =))))))) Prietene, ala e MILIARDAR, detine turneul de la Madrid, unul dintre cele mai puternice din Europa, se pare ca e in tratative sa preia si turneul de la Roma, dar totusi el ciuguleste de pe urma "legendei" Halep?:)))))))) Simona e unde e exclusiv datorita alegerilor gresite si a propriei grandomanii. Ori e ceva in sangele aromanilor de le place sa concedieze antrenori pe banda rulanta, ori se cred zei prea devreme si nu mai asculta de nimeni.

fibra
fibra  •  16 Februarie 2015, 09:11

Lovitura in capul vostru de non-jurnalisti.Daca ramane 4-5 ani in primele 10,nu-i mai trebuie nimic. Nu are fizic de primul loc,chiar daca munceste mult.Nici nu are rost sa forteze,ca sa nu se accidenteze grav.

edy91
edy91  •  16 Februarie 2015, 05:09

Simona in acest moment nu e de top 3. Locul ei este undeva intre 5-10, cu un potential enorm. Multa bafta pe viitor Simona! Poate ca daca nu vei mai avea presiunea locului 3, nu vei mai avea nervi si te vei putea concentra mai bine.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează