SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Lui Halep i se fac toate poftele » Organizatorii Fed Cup aşteaptă noi indicaţii din partea româncei » Cînd ajunge Simona la Galaţi

foto: viata-libera.ro
foto: viata-libera.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 11:26

România va juca la Galaţi pe 7 şi 8 februarie în primul tur al Grupei Mondiale II din Fed Cup contra Spaniei. Patinoarul oraşului de la malul Dunării se va transforma pentru două zile în teren de tenis.

UPDATE 11:23 - "S-a lucrat intens luni noaptea şi marţi dimineaţa, în proporţie de sută la sută totul e gata. Mai trebuie dat un strat de vopsea. Luminile sînt gata, avem 1400 de lucşi, adică peste ce era prevăzut, adică 1200 lucşi.

Vestiarele au fost complet schimbate, renovate. Azi vom începe curăţenia, pe 30 ianuarie totul e gata.

Fetele trebuie să ajungă pe 1 februarie, dar ar putea ajunge şi pe 2", a spus Florin Şipoş pentru GSP.RO.

Managerul la Viva Tenis Club şi reprezentantul din Galaţi al FRT în organizarea evenimentului a mai declarat pentru viata-libera.ro: "Aşteptăm ultimele indicaţii în acest sens de la federaţie, ai cărei reprezentanţi vin astăzi la faţa locului. În principiu, va fi o suprafaţă de viteză medie spre lentă, aşa cum a dorit Simona Halep, jucătoarea noastră numărul unu. Aşteptăm ultimele ei indicaţii, să vedem cum o mai ajustăm, dacă va fi nevoie. Este o suprafaţă oarecum similară cu aceea pe care se joacă acum la Australian Open". Şipoş a estimat că pînă miercuri suprafaţa de joc va fi pusă complet".

UPDATE 11:10 - Gazeta a vrut să afle cum se desfăşoară pregătirile. Organizatorii spun că sînt în grafic.  "Am schimbat tot, am montat deja primul strat, se montează instalaţia de sonorizare. Şi lojele sînt montate în proporţie de aproape 80 la sută. Mai rămîne să ajungă Simona şi să ne sfătuim cu ea pentru a-i crea toate condiţiile"

------------------------------------------------------------------------------------------

Organizatorii au anunţat că "suprafaţa de joc este exact ca la Turneul Campioanelor", acolo unde românca a ajuns în finală, fiind învinsă de Serena Williams.

"Suprafaţa va arăta exact ca cea de la Singapore, unde a fost Simona la Turneul Campioanelor. Ca şi culori, ca şi viteză de joc, aşteptăm indicaţiile Simonei, să vedem cum o ajustăm. Simona a cerut ca suprafaţa să fie lentă spre medie, nu foarte rapidă", a spus Florin Şipoş, organizator.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hanibal
hanibal  •  26 Ianuarie 2015, 19:53

Desteptule, care pofte? Ea o sa vrea sa joace pe o suprafata care sa o avantajeze. Poftele astea cui aduc puncte? Romaniei sau lui Halep? Titlu de 2 bani .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează